Ось навіщо огірок у ванній: кмітливі господині використовують його постійно

28

У кожного у ванній є дзеркало, а значить усім знайома проблема запотівання. Особливо гострою ця проблема стає після гарячого душу або ванни. Найприкріше, скільки не три дзеркало, все одно чітким відображення не стане, а ще й ворс залишиться, якого також складно позбутися.

УНІАН розбирався, чим обробити дзеркало, щоб воно не потіло.

Чим намазати дзеркало, щоб не потіло

Є одна хитра хитрість, яка допоможе в разі запотівання дзеркала у ванній. Для цього знадобиться свіжий огірок.

Для початку необхідно ретельно і насухо витерти дзеркало, після чого натерти огірком. Зайвий сік, який буде на поверхні, бажано витерти паперовим рушником. Так ви не тільки збережете чітке відображення, але й освіжите ванну, наповнивши її приємним ароматом.

Як зробити, щоб дзеркало у ванній не потіло інакше

Найпростіший спосіб запобігти запотіванню дзеркала у ванній – натерти його тим, що відштовхує воду. Наприклад, можна використовувати автомобільний віск.

Його потрібно нанести в кілька шарів, дати висохнути й акуратно протерти відрізком сухої тканини, яка не залишає ворсу, поліруючи дзеркало. Одного нанесення вистачить приблизно на місяць. Коли дзеркало знову почне пітніти, процедуру рекомендовано повторити.

Крім того, для цих цілей підійде і мило. Річ у тім, що мильна піна перешкоджає осіданню конденсату. Бруском сухого мила потрібно натерти чисте дзеркало і протерти мікрофіброю. Ефект протримається близько тижня.

Також хорошим помічником у боротьбі за чітке відображення в дзеркалі стане звичайний гліцерин.

Що знадобиться:

  • гліцерин – 60-70 мл;
  • вода – 25-30 мл;
  • нашатирний спирт – 4 краплі.
Читати також:
Коля Сєрга гнівно осоромив Влада Яму: "М*дак!"

Усе необхідно змішати, а суміш нанести на дзеркало, після чого насухо витерти будь-якою тканиною, яка не залишає ворсу. Так ваше дзеркало надовго залишиться чистим і блискучим, а також не буде потіти.

Раніше УНІАН писав, чим протирати екран телефону.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.