“Органи не на місцях”: дружина Мірошниченка розповіла про вроджені вади у названого сина

14

Дружина відомого українського ведучого Тімура Мірошниченка – адвокат та блогерка Інна – розповіла про проблеми зі здоров’ям у названого сина Марселя. Жінка поділилася, які операції чекають на 3-річного хлопчика.

У Марселя вроджена вада – в нього немає прямих м’язів живота. Одразу після народження йому зробили операцію, під час якої органи, що були назовні, лікарі склали всередині тіла малюка. Проте органи склали неправильно і у хлопчика завжди випирав животик через це.

“Марсель народився без прямих мʼязів живота. Це наслідок гастрошизису, вродженого дефекту. Всі його органи при народженні випадали назовні. Їх склали і зашили шкіру. Увесь рік, що він з нами, ми збирали думки лікарів. Всі вони сходилися в тому, що нічого не робити з цим небезпечно. Мʼязи тримають органи. За відсутності мʼязів органи не на своїх місцях, це може призвести до серйозних порушень. Їх ще і склали під час тієї операції в перші години життя не так, як має бути анатомічно. Через те Марсель завжди був пузанчиком”, – поділилася Інна.

"Органи не на місцях": дружина Мірошниченка розповіла про вроджені вади у названого сина

"Органи не на місцях": дружина Мірошниченка розповіла про вроджені вади у названого сина

Дружина ведучого каже, що лише операція зі встановлення спеціальної сітки допомогла б скорегувати розташування органів. Щоправда, через те, що дитина постійно росте, такі операції доводилося б робити постійно, аби замінювати сітки. Тому Мірошниченки вирішили поки що не робити таку операцію сину. З хлопчиком сталося справжнє диво. Він, як каже Інна, дуже часто займається фізичними активностями. Відповідно, накачав м’язи живота і тепер вони тримають органи Марселя.

“Але що саме треба робити, ніхто точно не знав. Ставити під шкіру сітку і кожні два роки міняти, бо тіло росте. Зривати сітку, яка приросла в тканини, і ставити нову… Або ходити цілодобово в бандажі, поки тіло не виросте повністю, і ставити потім. І тільки наші батьківські серця відчували, що для Марселя є інший вихід. Так склалося, що Марсель гіперактивний. Для інших батьків це проблема, а для нас – рішення. Його непосидючість накачала йому прес. Точніше ті тонкі мʼязи, які є у нас під прямими мʼязами живота (і єдині, які є у Марселя). Вони і тримають все тіло. Там є грижі й багато. Але всі органи стоять на своїх місцях, – зазначила Мірошниченко.

Читати також:
"Пише, що всі ми - ніхто": екс-чоловік Сніжани Єгорової "злив" листування з нею

"Органи не на місцях": дружина Мірошниченка розповіла про вроджені вади у названого сина

Проте, за словами блогерки, на Марселя все ж чекають деякі операції. Вони відбудуться у вересні. Однак не є настільки серйозними, як встановлення вищезгаданої сітки.

“Ми поки відкладаємо питання операції з сіткою! Вже підтверджено лікарями. Марсель все тримає під контролем. На Марселя чекають інші планові операції. Вже цього місяця. Але в порівнянні з сіткою то дрібниці. І ми з ними впораємося!” – переконана Інна.

Зазначимо, що зіркове подружжя також виховує доньку Мію, сина Марка та названу доньку Ангеліну.

Нагадаємо, раніше Тімур та Інна Мірошниченки відвели доньок до першого класу і показали фото зі свята.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.