Олена Вінницька назвала причини розлучення з чоловіком: “Потрібно розібратися в собі”

36

Відома українська співачка, екс-учасниця гурту “ВІА Гра” Олена Вінницька, яка раніше висловилася про Надію Мейхер та Віру Брежнєву, розповіла про розлучення з чоловіком. Артистка відповіла, що стало причиною розриву стосунків з музикантом Сергієм Большим.

Знаменитості у шлюбі з 1993 року. Проте, як і більшість пар, вони проходили кризи у стосунках. За словами Вінницької, декілька років тому вони з коханим зрозуміли, що їм варто пожити окремо. Подружжя взяло паузу і вирішили побути певний час не разом. Це їм допомогло і вони відновили свій союз, але вже з новими почуттями і пристрастю.

“Почали зустрічатися з вісімнадцяти років – ще дітьми, за великим рахунком. І я думаю, нам потрібно було розібратися в собі та своїх стосунках. Але хочу сказати, що дуже далеко ми одне від одного не віддалялися. Він дуже любить мою маму, свою тещу, – і це взаємно. А потім, не забувайте, що в нас спільна справа. Концертна діяльність і звела нас знову-таки разом”, – розповіла Олена в інтервю для OBOZ.UA.

Олена Вінницька назвала причини розлучення з чоловіком: "Потрібно розібратися в собі"

Виконавиця зізнається, що її стосунки з Большим настільки незвичайні, що про них можна говорити годинами. Нині подружжя щасливе у шлюбі і займається волонтерською діяльністю. Разом вони допомагають ветеранам війни відновлювати емоційний стан після перебування на фронті.

“Скажу так: що більше спільних проєктів у нас з’являється, то ближчими стаємо одне до одного. Зараз активно занурилися в соціальну діяльність. Наш благодійний фонд зайнявся програмою психологічного відновлення та освіти ветеранів російсько-української війни, яку ми назвали “Нова перспектива”, – додала Вінницька.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Вінницька вперше за два роки вийшла на зв’язок та розповіла, чим займалася.

Читати також:
Кошмал розповіла, як в Кишиневі над нею сміялися через відмову говорити російською
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.