“Не може мене зупинити”: названо причину розриву Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

36

Відомий оскароносний актор Бен Аффлек та його дружина – співачка Дженніфер Лопес – переживають труднощі у стосунках. Пара більше не живе разом і близьке оточення зірок пояснило чому.

Як пише видання In Touch, інсайдери розповіли, коли знаменитості зрозуміли, що більше не можуть бути разом. Зазначається, що зйомки документального фільму Джей Ло “The Greatest Love Story Never Told” стали справжнім відкриттям для подружжя. Закохані зрозуміли, що не підходять одне для одного.

Під час зйомок картини актор розповів шокуючу новину. За його словами, дружина під час роботи на її музичним альбомом “This Is Me… Now” показувала авторам пісень любовні листи, які він колись їй писав.

“Речі, які є приватними, я завжди вважав священними й особливими частково тому, що вони приватні”, – поділився Аффлек.

Сама Лопес каже, що розуміє почуття коханого. При цьому вона переконана, що Бен приймає її надмірну публічність.

“Але він любить мене, він знає, що я художник, і він буде підтримувати мене всіма можливими способами, тому що він знає, що не може мене зупинити”, – додала співачка.

"Не може мене зупинити": названо причину розриву Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Після інциденту подружжя замислилося над тим, що їм справді не варто бути разом. Інсайдери вказали, що Дженніфер дуже любить увагу публіки, а Бен прагне залишатися осторонь та не показувати своє особисте.

“Вони двоє сиділи склавши руки і дивилися на те, наскільки вони насправді різні”, – додало джерело.

Як відомо, пара більше не живе разом. Зазначається, що актор втомився від постійних вимог дружини. Його все частіше помічають на публіці без артистки та навіть без обручки, яку раніше він не знімав. Наразі знаменитості не коментували розрив стосунків, але їхнє оточення говорить, що подружжя планує розлучитися.

Читати також:
Церковне свято 31 липня: не робіть цього, щоб не відвадити достаток із дому

До слова, Бен та Джей розпочали стосунки у 2001 році. Чоловік освідчився коханій і вони планували весілля на 2003 рік, але пізніше скасували його. Після 20-річної перерви пара возз’єдналася і таємно уклали шлюб у 2022 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто був ініціатором розриву Лопес та Аффлека.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.