Не лише перемога на Євробаченні: Nemo отримали ще дві нагороди

29

Представники Швейцарії Nemo, які здобули перемогу на пісенному конкурсі “Євробачення”, змогли підкорити серця не лише єврофанів та журі. З’ясувалося, що небінарний учасник став володарем премії Марселя Безансона у двох категоріях.

Премія Марселя Безансона – це професійна нагорода для конкурсантів Євробачення. Вперше цю премію вручили у 2002 році в Естонії. Варто вказати, що учасники змагаються у трьох номінаціях: “Приз преси”, “Мистецький приз” та “Приз композиторів”.

Так ось, Nemo здобули перемогу у двох номінаціях. Як вказано на сайті Eurovision Song Contest, ще в одній номінації переможцем став представник Хорватії Baby Lasagna, який виступав з піснею “Rim Tim Tagi Dim”. Співак отримав нагороду в категорії “Приз преси”.

Не лише перемога на Євробаченні: Nemo отримали ще дві нагороди

Відтак, швейцарський небінарний учасник став переможцем у номінаціях “Мистецький приз” та “Приз композиторів”. Nemo отримали статуетку за найкраще мистецьке виконання пісні, а його композицію “The Code” визнали найоригінальнішою. Рішення було ухвалене шляхом голосування.

Не лише перемога на Євробаченні: Nemo отримали ще дві нагороди

Нагадаємо, раніше переможець “Євробачення-2024” розбив свою нагороду.

Читати також:
"Агресивно почали провокувати на бійку": на українську режисерку напали в центрі Києва
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.