“Не бачили фіналу”: Олена Вінницька розповіла про кризу у шлюбі з відомим музикантом

23

Відома українська співачка, колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Олена Вінницька поділилася, як їй вдалося впоратися з проблемами в особистому житті. Вона пояснила, що допомогло зберегти шлюб з чоловіком – музикантом Сергієм Большим.

Як відомо, подружжя у стосунках з 1993 року. Зрозуміло, що за цей час у них було чимало негараздів та криз. Артистка пригадала одну з них. Зокрема, декілька років тому пара вирішила взяти паузу у стосунках та пожити окремо.

Проте, за словами Олени, і вона, і Большой розуміли, що з часом вони все одно будуть разом. Вінницька каже, що їх зблизила спільна робота і вони не припиняли спілкуватися. Закохані постійно підтримували зв’язок.

“Наша перерва у стосунках – це не формула для кожної пари, декому це допомагає, а хтось назавжди вирішує розійтись. Ми 2,5 року не жили разом, спілкувались лише телефоном, однак продовжували працювати разом, можливо це допомогло, а можливо те, що ні я, ні Сергій не бачили цього фіналу”, – поділилася співачка.

"Не бачили фіналу": Олена Вінницька розповіла про кризу у шлюбі з відомим музикантом

На додаток, виконавиця розсекретила свої плани на майбутнє. Олена заінтригувала, що зовсім скоро шанувальники зможуть почути нову версію її хіта. Наразі артистка не розкриває, яка саме це пісня, але зазначає, що трек вона перекладає на українську мову.

Щоправда, про повернення на велику сцену Вінницька поки що не говорить. Нині вона зосереджена більше на своєму благодійному фонді та допомозі ветеранам війни. 

“Я не хочу робити якихось таких заяв, що я повертаюся. Зараз я працюю над благодійним фондом. Трішечки на другому плані в мене творчість. Хоча можу відкрити секрет, що одну зі своїх пісень, яку я вважаю хітом, ми зараз перекладаємо українською”, – зізналася знаменитість.

Читати також:
53-річна Джей Ло показалася без макіяжу та розкрила секрет своєї краси (відео)

Нагадаємо, раніше Олена Вінницька висловилася про Мейхер та Брежнєву, з якими була у “ВІА Грі”. Вона відповіла, чи підтримує зв’язок з екс-колегами.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.