“Намагалася просвітлювати їх”: відома акторка відповіла, чи спілкується з родичами з РФ

3

Відома українська акторка, зірка серіалів “Скажене весілля”, “Родичі” та “Папік” Віра Кобзар розповіла про родичів в Росії. Артистка зізналася, чи підтримує зв’язок з ними.

Знаменитість родом з Іркутська, РФ. Тому, зрозуміло, що в країні-агресорці в неї є чимало родичів. За словами Віри, наразі вона не спілкується з ними. Востаннє акторка мала розмову з рідними з РФ у перші дні повномасштабного вторгнення.

Тоді вона намагалася донести росіянам, що їхній диктатор Путін чинить терор на території України та розповісти про усі злочини окупантів. Проте пізніше Кобзар зрозуміла, що родичі стали жертвами пропаганди і підтримують криваву політику Кремля.

“Я намагалася просвітлювати їх. Відправляла, писала не з чиїхось слів, а писала те, що сама переживала, мої діти, те, що мої близькі люди переживали, і про полон, і все це я писала. Рідна тітка, батькова сестра, сказала, процитую: “Врятуй мене від фейків! Це ви – фашисти, нацисти, вбиваєте своїх людей!”. Я написала їй, що ти береш участь у геноциді мого народу. І все, ми від усіх відписалися”, – пригадала Віра.

"Намагалася просвітлювати їх": відома акторка відповіла, чи спілкується з родичами з РФ

Після цього “діалогу” артистка ще намагалася щось пояснити росіянам, але потім зрозуміла, що це не має сенсу і люди більше довіряють телевізору, а не рідним. Акторка заблокувала рідних у соцмережах і зв’язувалася з ними лише ще раз, коли батько акторки попросив повідомити їх про смерть матері.

“Повідомили і назад заблокували ці номери”, – зазначила Кобзар та додала, що ситуація з рідними та їхнім ставленням досі болюча для неї.

Нагадаємо, раніше Віра Кобзар розповіла, як її змінила війна. Вона поділилася своїми переживаннями.

Читати також:
"Для мене дуже дивно, що Софія Ротару займає нейтральну позицію", - співачка SOWA
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.