Місячний календар стрижок на квітень 2024: найкращі дні для стрижок і завивок

40

Наш супутник впливає на здоров’я і стан волосся. Люди давно помітили, що вплив Місяця на волосся залежить від фази. Наприклад, у дні спадного місяця волосся добре тримає форму, тому його можна завити або випрямити. А в зростаючий місяць шевелюра зовсім неслухняна, зате швидше росте після укорочення.

Ми підготували місячний календар стрижок на квітень 2024 року, який враховує день тижня, фазу Місяця і знак Зодіаку. Він підкаже найвдаліші та невідповідні дні для відвідування перукаря.

Коли не можна стригти волосся у квітні

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати в такі дні квітня:

  • 5 квітня – під знаком знака Водолія вдало пройдуть будь-які експерименти і яскраві перетворення. Але для звичайної і не примітної стрижки день не підходить. Шевелюра буде погано піддаватися укладанню.
  • 7 квітня – через вплив знака Риб шкіра голови стане сухою і подразненою. Будь-яке втручання і хімічний вплив на шевелюру вкрай небажані.
  • 15 квітня – Місяць перебуває в знаку Рака, який робить волосся заплутаним і неслухняним. Будь-які випрямлення і завивки протримаються недовго, а стрижка і фарбування негативно вплинуть на здоров’я локонів.
  • 24 квітня – дуже нестабільний і непередбачуваний для зміни зачіски день. Фарбування розчарує результатом. Укорочення волосся послабить його.
  • 26 квітня – під впливом знака Зодіаку Стрільця волосся буде неслухняним, заплутаним і ламким. Місячний календар стрижок радить відкласти похід у перукарню. Після відстригання або фарбування волосся почне сильно випадати.
  • 27 квітня – дуже невдала дата для фарбування. Новий колір швидко потьмяніє, а волосся почне сильніше випадати. Стрижка позбавить сил і енергії.
  • 28 квітня – не стрижіться, якщо не хочете послабити волосся. Фарбуватися можна, але тільки натуральними барвниками. А завивку варто проводити без хімічного впливу.

Також не варто робити складну зачіску по п’ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Місячний календар стрижок на квітень 2024: найкращі дні для стрижок і завивок

Коли краще стригти волосся у квітні 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для зміни зачіски:

  • 1 квітня – під впливом знака Козерога волосся стане волосся стане блискучим, здоровим і сильним. Будь-яке фарбування і хімічний вплив зашкодить набагато менше, ніж зазвичай. Дуже вдала дата для зафарбовування сивини і мелірування.
  • 3 квітня – стрижка цього дня зробить волосся здоровішим і густішим, додасть енергії та впевненості в собі. Прекрасна дата для експериментів із кольором і формою шевелюри.
  • 9 квітня – гарний день для оздоровлення і масажу, будь-які зміцнювальні процедури будуть удвічі кориснішими, ніж зазвичай. Стрижка прискорить ріст волосся. Фарбування рекомендується проводити натуральними барвниками.
  • 10 квітня – знак Тельця прекрасно впливає на волосся – воно стане м’яким і слухняним, надовго збереже завивку. Стрижка зробить волосся густішим і здоровішим, а фарбування пройде з чудовим результатом і задовольнить на 100%.
  • 11 квітня – прекрасна дата для будь-яких змін на голові. Сміливо записуйтеся в перукарню на цей день. Для чоловіків день також вдалий для догляду за бородою.
  • 13 квітня – після укорочення волосся почне швидко рости, але при цьому стане неслухняним. Хороший день для завивки, а також укладання високих і пишних зачісок. Фарбуватися рекомендується в кольори, що не більше ніж на 3 відтінки відрізняються від рідного.
  • 16 квітня – під впливом знака Лева чудово пройдуть укладання, фарбування, тонування, знебарвлення. Можна робити складні, асиметричні, експериментальні стрижки, хоча й прості закінчаться вдало.
  • 17 квітня – зміна зачіски додасть упевненості й поліпшить самооцінку, зробить волосся здоровим і густим. Вдало пройде будь-яке, навіть найскладніше фарбування.
  • 19 квітня – під впливом знака Діви дуже вдалі завивки й укладки. Чудово пройде фарбування, тонування, мелірування, освітлення і зафарбовування сивини. Відстригати рекомендується не більше 10 сантиметрів.
  • 20 квітня – дуже гарний день для будь-яких оздоровчих процедур. А фарбування і завивки зашкодять менше, ніж зазвичай. Стрижка зміцнить волосся, зменшить випадіння і допоможе вилікувати посічені кінчики.
  • 22 квітня – це найкращий день, коли постригтися у квітні 2024 року. Абсолютно будь-які маніпуляції з волоссям пройдуть чудово.
  • 29 квітня – місячний календар рекомендує присвятити цей день фарбуванню. Результат незмінно порадує. Також можна підстригтися, якщо у вас тонке й ослаблене волосся.
  • 30 квітня – під впливом знака Козерога вдало пройдуть стрижки, завивки, укладки. Після укорочення шевелюра оздоровиться і стане густішою. Гарна дата для догляду за бровами і бородою.
Читати також:
Лідера "Бумбоксу" звинуватили у втечі з "нуля" за кордон: він відповів

Також хороші дні, коли стригтися в лютому 2024, – це всі вівторки. У цей день тижня волосся стає здоровим і особливо слухняним.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.