“Майже кожна ситуація небезпечна”: Ахтем Сеітаблаєв отримав серйозну травму на полігоні

17

Український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який з початку повномасштабного вторгнення пішов воювати на фронт, розповів про травму  та нещодавню операцію. 

51-річний чоловік зазначив, що на полігоні потрібно бути готовим до будь-чого. Одна з таких екстремальних ситуацій призвела до термінового хірургічного втручання. 

“Після операції не зовсім почуваюся на 100% в тій кондиції, в якій хотілось почуватися. Меніск, полігон… На полігоні майже кожна ситуація небезпечна, не така, як на полі бою, але я просто діючий військовослужбовець. Тому маю іноді бути на вишколі. Це травма не така катастрофічна, дякувати Всевишньому, як, на жаль, іноді відбувається у моїх побратимів, тому нічого, пройде”, – розповів Ахтем в програмі Тур Зірками.

"Майже кожна ситуація небезпечна": Ахтем Сеітаблаєв отримав серйозну травму на полігоні

Чоловік зазначив, що реабілітація буде попереду. Тому він не зможе швидко повернутися до своїх обов’язків як військовий. 

“На полігон напевно не так скоро поїду, як хотілось. Думаю, що за пару місяців я цілком зможу виконувати ті завдання, які ставить командування”, – додав Сеїтаблаєв. 

До слова, днями на фестиваі документалістики “Війна в об’єктиві” Ахтем був з милицею в руках та, за словами глядачів, мав втомлений вигляд. 

"Майже кожна ситуація небезпечна": Ахтем Сеітаблаєв отримав серйозну травму на полігоні

Нагадаємо, раніше зірка “Ліги сміху” Розовий після важкого поранення на фронті показався в інвалідному візку.

Читати також:
Церковне свято 3 грудня: що важливо зробити, щоб залишити нещастя в минулому
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.