Лише кілька днів вдалі: місячний календар стрижок на серпень 2024

19

Місяць впливає на всі живі організми, зокрема й на людей і наше волосся. Місячний календар стрижок допоможе підібрати щасливі дні для зміни зачіски, а також попередить про невдалі дати. Люди давно помітили, що в різні місячні фази волосся може бути слухняним, заплутаним, тонким або густим.

Коли не можна стригти волосся в серпні

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати в такі дні:

  • 1 серпня – під впливом знака Рака шевелюра стане неслухняною. Працювати з нею буде дуже незручно. Високий ризик невдачі будь-якої процедури з волоссям.
  • 2 серпня – не варто планувати стрижку і фарбування на цей день. Результат розчарує, а стан волосся погіршиться. Дуже невдала дата для експериментів і складних процедур, пишних зачісок.
  • 12 серпня – будь-які процедури з волоссям пройдуть непередбачувано. Нова зачіска може виявитися як шедевром, так і провалом. Дуже негативно на стан волосся вплине хімічна завивка. Фарбування зашкодить сильніше, ніж зазвичай.
  • 14 серпня – після стрижки волосся почне рости швидше, але при цьому стане неслухняним. Провальний день для завивки, випрямлення, укладки. Через вплив знака Стрільця волосся зовсім перестане тримати форму. Фарбувати волосся можна, якщо не хочете залишати колір надовго – він швидко змиється.
  • 21 серпня – стрижка негативно вплине на здоров’я шкіри голови. Волосся після укорочення ослабне, стане тонким і ламким. Не варто робити завивку, інакше кучері швидко випрямляться.
  • 23 серпня – невдалий день для фарбування, освітлення, зафарбовування сивини. Результат виявиться зовсім не таким, як ви очікуєте. Особливо небезпечно експериментувати з яскравими кольорами. Стрижка також зашкодить волоссю.
  • 30 серпня – через вплив знака Зодіаку Рака волосся стане неслухняним і заплутаним. Навіть не намагайтеся надати йому потрібної форми. Фарбувати можна тільки кінчики або окремі пасма.
Читати також:
Відомого російського актора-путініста ліквідовано в Курській області

Також змінювати зачіску не рекомендується по п’ятницях. Результат виявиться непередбачуваним.

Лише кілька днів вдалі: місячний календар стрижок на серпень 2024

Коли стригти волосся в серпні 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для нової зачіски:

  • 4-6 серпня – дні пройдуть під впливом знака Зодіаку Лева, який найкраще впливає на волосся. Усе, що ви задумаєте, пройде вдало і порадує. Результат виявиться довговічним.
  • 7-8 серпня – місячний календар стрижок на серпень 2024 рекомендує цей період для будь-яких процедур із волоссям. Під впливом знака Діви вдало пройде фарбування, стрижка, мелірування, завивка, укладання. Це хороші дні для експериментів і сміливих рішень.
  • 10 серпня – після стрижки волосся швидше ростиме й оздоровиться, зменшиться його випадіння. Але воно також стане менш слухняним. Хороший день для фарбування, хімічної завивки, випрямлення – такі процедури зашкодять менше, ніж зазвичай.
  • 15 серпня – можна підстригти кінчики, якщо хочете прискорити ріст волосся. Вдало пройде фарбування в руді й темні кольори. Укладка довго протримається. У чоловіків – хороший день для догляду за вусами і бородою.
  • 17 серпня – вплив знака Зодіаку Козерога на волосся позитивний. Стрижка зробить волосся густим і міцним, оздоровить коріння і роздвоєні кінчики. Фарбування і тонування пройде на 100% вдало, як і зафарбовування сивини. Хімічна завивка не зашкодить шевелюрі.
  • 25 серпня – нова зачіска не тільки оздоровить волосся, а й додасть упевненості в собі та підвищить самооцінку. Удвічі корисними виявляться оздоровчі процедури. Фарбуватися рекомендується у світлі відтінки.
  • 31 серпня – волосся буде більш кучерявим, ніж зазвичай. Завивка виявиться довговічною, а ось випрямити волосся буде непросто. Добре пройде будь-яке, навіть найскладніше фарбування, а також виправлення невдалої зачіски.

Хороші дні, коли стригтися в серпні 2024 року – це всі суботи. Нова зачіска вийде чудовою.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.