Левам – укорочені, Водоліям – рвані: які джинси підійдуть за знаком Зодіаку

31

Овен – прямі джинси

Овен – сміливий лідер Зодіаку, тому вони схильні тяжіти до моди, яка відображає їхню люту індивідуальність. За словами астрологів, Овну потрібен гардероб, який випромінює впевненість. Їхній улюблений колір – яскраво-червоний або вогненно-помаранчевий, і вони не проти носити одяг, який “суперечить очікуванням”. Пара стильних джинсів прямого крою – вінтажний фаворит, який за останні кілька років набув шаленої популярності і є чудовим способом для Овна зберегти стильний образ.

Тілець – джинси bootcut

Це модель, яка обтягує стегна і розходиться від коліна донизу.

Тілець вважається одним із найстильніших знаків Зодіаку, і він може бути трохи матеріалістичним. Як зазначають астрологи, Тільці дбають про якість свого одягу, мають схильність до розкішних брендів та елегантного стилю. Щоб відповідати їхньому вишуканому смаку, Тільцям рекомендують джинси bootcut. Ці обтислі джинси добре поєднуються з черевиками, підборами і навіть балетками, що робить їх ідеальним вибором для будь-якого випадку. Крім того, хороша пара може прослужити все життя.

Близнюки – джинси з високою посадкою

Близнюки завжди готові до чогось нового. Їм подобається експериментувати з тенденціями і змінювати свій стиль. Барвисті та грайливі вбрання найкраще підходять Близнюкам. Вони віддають перевагу повсякденному, зручному одягу, який дає їм змогу виділитися і мати цікавий вигляд. Простіше кажучи, у Близнюків унікальний стиль, який інші знаки просто не можуть реалізувати. Ось чому астрологи рекомендують Близнюкам пару джинсів з високою посадкою, які добре сидять. Привабливий крій означає, що їх можна носити з чим завгодно, від укорочених топів до об’ємних речей, з комфортом і легкістю.

Рак – джинси-бойфренди

Головна особливість – їхній вільний, “чоловічий” крій. Раки чутливі та інтуїтивні і не люблять нічого, крім розслабленості та затишку. Невимушений повсякденний одяг, який можна носити вдома, ідеальний для Раків. Їм не потрібно мати надто кричущий або модний вигляд, вони надають перевагу зручному і легкому одягу, зазначили астрологи. Тому Раки не помиляться, обравши джинси-бойфренди. Ці вільні штани вільного крою можуть виглядати так, ніби їх позичили.

Лев – укорочені джинси

Леви впевнені в собі, креативні та пристрасні. Вони люблять заявляти про себе своїм вибором моди, тому часто вибирають яскраві кольори, сміливі візерунки та розкішні тканини. Як пояснили астрологи, Лев прагне виділитися з натовпу і тому може вдягнутися з цієї нагоди вище за всі очікування. Щоб підкреслити їхній привабливий стиль і любов до загальної уваги, Левам рекомендують укорочені джинси, які можна поєднувати з колготками з малюнком або яскравими черевиками, щоб привернути увагу.

Діва – джинси скінні

Це вузькі джинси, які щільно облягають ноги.

Будучи перфекціоністами Зодіаку, Діви практичні, організовані та надійні. Вони часто віддають перевагу нейтральним і землистим кольорам. Їхній стиль простий, але елегантний, вони ніколи не привертають до себе занадто багато уваги. На думку астрологів, легко відповідати високим стандартам і особливим смакам Дів зможуть джинси скінні. Вони завжди будуть невід’ємною частиною гардероба, особливо восени та взимку, коли повертаються светри та черевики.

Читати також:
Віра Брежнєва похизувалася відпочинком в Італії та привітала маму з днем народження

Терези – джинси-кльош

Терези товариські та чарівні. Вони люблять вбиратися і мати вишуканий вигляд, тому часто вибирають класичні та елегантні речі. За словами астрологів, Терези докладають багато зусиль, щоб виглядати найкрасивішою людиною в кімнаті. Але оскільки вони є знаком Терезів, їм обов’язково потрібно, щоб ваше вбрання було збалансоване між модністю та смаком. І щоб підкреслити цей статус законодавця смаку, Терезам радять пропонуємо обзавестися парою джинсів-кльош.

Скорпіон – чорні джинси

Скорпіони пристрасні та інтенсивні. Вони часто обирають темні та гострі речі, наприклад, шкіряні куртки й ефектні футболки. Гардероб Скорпіона дуже сексуальний, в основному чорний або, можливо, з яскравим відтінком червоного. Ось чому пара чорних джинсів стане ідеальною основою для будь-якого примхливого образу Скорпіона.

Стрілець – джинси-капрі

Стрільці незалежні, заповзятливі й оптимістичні. Вони люблять висловлювати свій творчий бік, і їх часто приваблюють трохи нетрадиційні речі. Як розповіли астрологи, Стрільці завжди мають такий вигляд, ніби щойно повернулися з вечірки або відпустки. Їм подобається носити екзотичний одяг, що представляє різні культури і напрямки, і вони можуть мати безліч речей, куплених у своїх подорожах. Хоча їм подобається довговічність джинсової тканини, їхній активний спосіб життя вимагає чогось більш повітропроникного, ніж традиційні джинси. Капрі легкі, підходять для будь-якого сезону і залишають достатньо місця для пересування і дослідження.

Козеріг – джинси Mom

Це фасону жіночих джинсів із завищеною талією, який користувався високою популярністю наприкінці 1980-х і початку 1990-х років.

Ультрапрактичні Козероги люблять вкладати гроші в речі, які прослужать довго, тому вони часто віддають перевагу якісним тканинам і речам, які мають позачасову привабливість. У Козерогів дуже традиційний стиль, завжди класичний і ніколи не відвертий. Вони матимуть професійний вигляд у будь-якій обстановці та почуватимуться як удома в добре пошитому одязі, який допоможе їм випромінювати впевненість, розповіли астрологи. Вони радять Козерогам джинси Mom, які не тільки зручні та прості в носінні, а й здаються невимушено шикарними.

Водолій – рвані джинси

Водолії новаторські, незалежні та прогресивні. Вони обирають унікальні та нетрадиційні речі. Водолії зазвичай мають свій особливий стиль, який складно визначити. Багатьом подобається носити футболки з цікавими фразами або малюнками, і вони не ухиляються від усього, що може змусити інших поглянути на них ще раз. Тому, щоб підкреслити їхній статус бунтаря Зодіаку, астрологи рекомендують Водоліям пару рваних джинсів.

Риби – “кислотні” джинси

Риби чутливі, інтуїтивні та мрійливі. Вони часто обирають м’які й романтичні речі, що відображають їхній неквапливий спосіб життя. За словами астрологів, Риби вміють зливатися з навколишнім середовищем, тому їхній стиль змінюватиметься залежно від того, з ким вони тусуються в цей момент. Вони часто вибирають струмливі моделі, які не сковують їхніх рухів. “Кислотні” джинси з’явилися в культурі серферів у 1960-х роках, коли вони природним чином вицвіли від солоної води і впливу сонця. Джинси цього фасону миттєво додадуть прохолоди і молодості будь-якому вбранню.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.