Криза в Україні: катастрофічні помилки Зеленського

479

Зеленський, здається, остаточно втратив здоровий глузд. Злетів з глузду. З’їхав з рейок. Обирайте будь-яке або придумайте своє.
Він заявив: «Росіяни розпочали контрнаступ у Курській області, все йде за нашим планом». За яким саме планом? А цей план передбачає те, що частина українських військ там уже потрапила в оточення? Або цей план від початку передбачав, що вони всі там загинуть?

До речі, що в цьому плані сказано про Покровськ і Селидове? За цим планом їх теж зливають?

Є обґрунтована підозра, що план Зеленського – «Програти війну і поїхати в Італію вирощувати виноград і писати мемуари».

Бо іншого пояснення, чому він намагається знищити якомога більше військ, у мене немає.

Ярославський каже, що кількість дезертирів така, що «якщо він озвучить цифру, то її цитуватимуть усі російські пабліки». Отже, їхня кількість зашкалює (приблизно 80 тисяч відкритих кримінальних справ за дезертирство – це нижня межа того, що відомо).

І в цей час Зеленський хамить і грубить і китайцям, і бразильцям, які намагалися врятувати Україну, розпочавши нові мирні переговори.

Плюс це ідіотське наполягання на «Нехай США дозволять нам удари далекобійними ракетами, тоді…».

Тоді що?

Ви вже розповідали: «От ми вдаримо по Кримському мосту і тоді».

Потім: «От ми обстріляємо російські НПЗ і тоді».

Потім:«От ми вдаримо дронами по Москві і тоді».

Тепер: «От ми обстріляємо ракетами Москву»… і що?Путін не сидить у Кремлі, ви його не дістанете. А решту росіян ще більше розізлите, що вони вимагатимуть стерти Україну з лиця землі.

Після кожного такого удару Росія навіть і не думає здаватися. Тільки зростає кількість добровольців, які вступають до армії – менталітет у росіян такий. І кожного разу після цього росіяни виносять українську енергетику. Зеленському і Буданову байдуже, вони сидять у бункерах, і у них світло не вимикають. Страждають лише «пересічні громадяни».

Читати також:
Реальна ціна допомоги: як Україна стала пішаком у великій грі

Російський опозиціонер та іноземний агент Неклюдов днями у цифрах розписав, що удари по російських НПЗ взагалі нічого не дали. Росія навіть наростила експорт бензину за підсумками. Експорт, а не імпорт!

Так само і з усіма іншими «геніальними» планами Зеленського.

Блінкен приїхав. І що з того? НІЧОГО НЕ ДАВ. Сказав: «Ви повинні самі все виробляти, а не розраховувати на нас. Ще й нам експортувати». Тільки черговий раз поманив морквиною НАТО. От тільки Радослав Сікорський в розмові з російськими пранкерами прямо сказав, що НАТО Україні не світить мінімум років десять. А швидше взагалі ніколи. І це просто пастка для тупих холопів, щоб продовжували воювати.

Більше того, хто такий Блінкен сьогодні? У листопаді в США вибори. Трамп Блінкена гарантовано звільнить. Та й Камала Гарріс його терпіти не може, тож вона також від нього позбудеться. Блінкен вже пенсіонер (як і Борис Джонсон), який нічого не може. Тільки говорити.

Грошей немає, зброї немає, про успіхи F-16 нічого не чути, війська в оточенні на півночі і в оточенні на півдні, фронт сиплеться, а солдати масово дезертирують.

Це злив.

1 Коментар
  1. Анонім каже

    Да пішли ви в с….у з такими висновками.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.