Козаки “ДНР” ополчилися проти Кіркорова: його виступи у Горлівці під загрозою зриву

43

Схоже виступи російського співака Філіпа Кіркорова, який приїхав з концертами до окупантів у Горлівку під загрозою. Він вже встиг заспівати перед медиками і пораненими, які до цього були на фронті і винищували українських військових. Проте пізніше виявилося, що йому там не раді. В мережі з’явилося звернення від п’ятьох козаків так званої ДНР, які вимагають скасувати всі подальші виступи путініста. 

“Ми козаки Донецької народної республіки, висловлюємо своє обурення з приводу приїзду до нас Філіпа Кіркорова. В той час, як наші бійці борються з фашизмом та сатанізмом, цей співак бере участь у різних сумнівних вечірках”, – сказали чоловіки на відео. 

Схоже, вони налаштовані рішуче, тому вимагають скасувати всі концерти путініста. 

“Ми вимагаємо відмінити концерти Філіпа Кіркорова в Донецькій народній республіці”, – додала чоловіки.

Сам Кіркоров поки не прокоментував цю заяву козаків “ДНР”.

До слова, після скандальної “голої вечірки” Насті Івлєєвої, в якій Кіркоров брав участь, він зараз намагається вимолити прощення у диктатора Путіна. Після того інциденту концерти артиста почали всюди скасовувати, а з фільмів його ролі вирізали. 

До речі, співак в перші дні війни підтримав агресію Росії. 

Нагадаємо, раніше російська акторка Яна Поплавська теж визвірилася на Кіркорова. Вона обурюється через те, що його почали повертати на росТБ.

Читати також:
Зірка мережі Стася Макеєва вляпалася в мовний скандал: "Не можу думати українською"
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.