Камалія показала, який вигляд мав її колишній Захур в молодості (фото)

6

Відома українська співачка Камалія здивувала, який вигляд мав її екс-чоловік – український мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур – в молодості. Артистка опублікувала спогади колишнього про його перші враження від України.

За словами виконавиці 1 вересня – це важлива дата для Захура. Річ у тім, що рівно 50 років тому чоловік вперше перетнув кордон України і розпочав своє життя тут. Камалія показала архівні кадри екс-обранця. На фото Мохаммаду 19 років. 

“1 вересня для мене – особливий день, адже рівно 50 років тому я вперше ступив на українську землю. 1974 року, як лише 19-річний студент з Пакистану, я приїхав сюди за стипендією для вивчення металургії. Відтоді Україна стала невіддільною частиною мого життя і моєї долі”, – процитувала слова мільярдера співачка.

Камалія показала, який вигляд мав її колишній Захур в молодості (фото)

Камалія показала, який вигляд мав її колишній Захур в молодості (фото)

Як відомо, за 50 років перебуває в Україні Мохаммад побудував успішну кар’єру. Зокрема, він створив власний бізнес, став відомим в Україні меценатом, започаткував благодійний фонд, а також заснував українську музичну премію YUNA.

“Україна подарувала мені не лише можливість реалізувати свої мрії, але й любов, віру та надію. За ці роки я став не просто стороннім спостерігачем, але справжнім другом України, завжди готовим підтримати її в найскладніші часи. Сьогодні я хочу висловити свою найглибшу вдячність Україні та її народу за все, що вона мені дала. Ця країна назавжди залишиться в моєму серці, і я буду продовжувати робити все можливе, щоб підтримати її в цей важкий час”, – зазначив Захур.

Як відомо, Камалія та Захур побралися у 2003 році. В подружжя народилися доньки Арабелла та Мірабелла, але після 20 років шлюбу вони оголосили про розлучення. Наразі бізнесмен мешкає з доньками у Великобританії.

Читати також:
День Георгія Побідоносця: у чому допомагає святий, заборони свята

Нагадаємо, раніше Камалія зізналася, що розлучися із Захуром через його старшу доньку.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.