Іванна Онуфрійчук показала підрослого 2-місячного сина: милі фото дитини

19

Відома українська ведуча, зірка шоу “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук, яка у травні народила первістка, поділилася сімейним контентом у мережі. Новоспечена матуся показала зворушливі кадри сина.

У своєму Instagram телезірка опублікувала серію кадрів 2-місячного Адама. На фото помітно, що хлопчик дуже підріс. Зіркова матуся позувала на камеру у бежевому кімоно, а її син – у блакитному комбінезоні.

Маленький Адам повеселив підписників Іванни своїм виглядом. Хлопчик показався у білих сонцезахисних окулярах. Знаменитість тримала малечу на руках та ніжно цілувала його в голову.

“А це ми вже сьогодні. Привіт, підписники”, – мило підписала кадри Онуфрійчук.

Іванна Онуфрійчук показала підрослого 2-місячного сина: милі фото дитини

Також ведуча опублікувала світлину хлопчика зблизька. Адам знову у своїх окулярах здивовано дивився на камеру, лежачи на ліжку.

Іванна Онуфрійчук показала підрослого 2-місячного сина: милі фото дитини

До слова, Іванна у шлюбі з казахським бізнесменом Алмазом з 2021 року. Їхній первісток народився за кордоном, у Швейцарії. Подружжя ретельно підійшло до планування вагітності. Чоловік та дружина відмовилися від поганих звичок і приділили увагу своєму здоров’ю.

На початку весни 2024 року Онуфрійчук зізналася, що вагітна, а вже у травні вона вперше стала мамою. Ведуча розповідала, що пологи були дуже складними для неї, але зараз зірка забула про неприємні моменти і насолоджується материнством.

Нагадаємо, раніше Іванна Онуфрійчук привітала сина з важливим святом та замилувала новими фото з ним.

Читати також:
Гороскоп на 6 вересня: Скорпіони дадуть відповідь за все, а Леви зроблять прорив
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.