Ірина Білик прокоментувала виступ українок на Євробаченні-2024: “Серце в штани впало”

31

Відома українська співачка Ірина Білик оцінила номер Alyona Alyona і Jerry Heil, які представляли Україну на “Євробаченні-2024”. Виконавиця розповіла, що б вона змінила в конкурсній постановці дівчат.

Виступ українок, які вибороли бронзу на шоу, викликав неймовірний захват у єврофанів. Серед них і Ірина Білик. В інтерв’ю для Нашого радіо співачка відзначила не лише талановитий спів учасниця, але й їхню сміливість. Білик помітила, що Alyona Alyona і Jerry Heil неабияк хвилювалися на сцені, але попри це, впоралися дуже добре:

Мені сподобалося. Вони хвилювалися. Я б ніколи не поїхала на Євробачення. Це так хвилююче, у мене б там серце в штани впало. Я бачила, Альонка дуже хвилювалася. Jerry не показувала, а Альонка – вона така, щира, і видно, що вона хвилюється. Але вони зібралися і на фінальному етапі круто заспівали.

Однак в Ірини все ж є деякі зауваження до номера дуету. Артистці не сподобалися костюми українок. За її словами, для таких привабливих дівчат як  Alyona Alyona і Jerry Heil, варто було обрати більш відкриті образи.

“Я б хотіла, щоб були більш відкриті костюми, тому що у них класні фігури. І в Альони, й у Jerry. Нехай би вони показали свої ніжки”, – зазначила Білик.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова оцінила виступ Alyona Alyona та Jerry Heil на Євробаченні.

Читати також:
Яке свято 21 квітня: пам'ятні події в історії, прикмети та заборони дня
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.