“Я ніколи не була коханкою”: Христина Соловій розповіла про хейт через роман з Жаданом

23

Українська співачка Христина Соловій розповіла, що отримала чимало хейту через роман з письменником Сергієм Жаданом.

Артистка зауважила, що вони довгий час приховували ці стосунки і про них знало лише близьке коло друзів. А коли це стало відомо всім, то була критика на її адресу, хоча вона на неї не реагувала. 

“Я розумію, що якщо я десь з’являюся з чоловіком, якого хочуть всі жінки в цій країні, то в мене буде багато не те, щоб хейтерів, а просто жінок, які не бажають мені добра і не сприймають мене об’єктивно. Я ж такою й була – останньою бл*ддю, шльондрою, людиною, яка розбила сім’ю, хоча… Я не хочу говорити за Сергія. Він вибрав мовчання, і я це поважаю”, – сказала Соловій в інтерв’ю Еммі Антонюк.  

Проте додала, що зараз Сергій Жадан, який служить в ЗСУ, робить важливу справу. Тому Христина не хоче продовжувати говорити про колишнього. Але наголосила, що хотіла б залишитися з ним у дружніх стосунках.

“Мені хотілося поставити в усіх цих розмовах і плітках красиву крапку, щоб ми з ним залишилися в хорошому тоні спілкування. Мені ніколи не хотілося бути коханкою Жадана, й ініціатива цих стосунків завжди була від нього. Я ніколи й не була коханкою Жадана”, – наголосила Христина. 

До слова, вперше чутки про роман Жадана та Соловій з’явилися весною 2023 року. Проте восени стало відомо, що це була правда, але вони вже не разом. За словами співачки, вона покохала іншого чоловіка, що і стало причиною для завершення їхньої історії кохання. 

"Я ніколи не була коханкою": Христина Соловій розповіла про хейт через роман з Жаданом

Нагадаємо, раніше зірка “Жіночого лікаря” Анастасія Цимбалару розповіла, чи є у неї новий обранець після розлучення.

Читати також:
Остання розмова з сином: що мама Кузьми Скрябіна пригадувала про музиканта
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.