Гороскоп на 12 липня по картах Таро: Ракам – примирення, Терезам – складні рішення

36

Езотерики склали свої прогнози для кожного знаку Зодіаку на 12 липня. Що віщують карти Таро саме для вас та які події стануть у цей день – читайте у гороскопі далі.

Овен

Овнів очікує день, наповнений гармонією та миром. Це чудовий час для того, щоб провести час з близькими людьми, відпочити на природі або зайнятися улюбленими справами. Можливі приємні новини або несподівані подарунки.

Телець

Тельцям день принесе емоційну глибину, співчуття та турботу про інших. Ви будете схильні до емпатії та розуміння проблем близьких. Це чудовий час для налагодження стосунків, допомоги нужденним або просто допомоги, чи підтримки друзів та рідних.

Близнюки

На Близнюків чекає несподіваний поворот подій протягом дня. Зміни можуть бути як приємними, так і не дуже. Будьте готові до того, що ваші плани можуть змінитися, і не бійтеся ризикувати. Так ви зможете досягти успіху.

Рак

Раків очікує гармонія та взаєморозуміння в особистому житті. Це чудовий день для того, щоб провести час з коханою людиною, помиритися з кимось або налагодити стосунки, які були натягнутими. Не втрачайте можливість, потім може бути запізно.

Лев

Леви відчують у собі прилив мужності, рішучості та впевненості у своїх силах. Ви будете готові до подолання будь-яких перешкод і досягнення своїх цілей. Не бійтеся ризикувати і відстоювати свій погляд. Будьте впевненими і ваші справи підуть вгору.

Діва

Дівам у п’ятницю рекомендується присвятити час самотності та роздумам. Відійдіть від метушні світу і прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Вам краще вирушити у відпустку. Це може допомогти вам прийняти важливе рішення або знайти нове джерело натхнення.

Читати також:
Акторка Віталіна Біблів шокувала історією про родичів, які підтримують Росію

Терези

Терезам важливо знайти баланс у всіх сферах життя. Не кидайтеся з крайнощів у крайність, уникайте надмірностей і намагайтеся діяти розумно та обережно. Вам потрібно буде ухвалити складне рішення, яке кардинально змінить ваше життя.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає день, повний випробувань. Карта Диявол символізує спокуси, пристрасті та залежності. Будьте уважні до своїх бажань, не піддавайтеся на провокації, зберігайте тверезий розум і не йдіть на поводу у емоцій.

Стрілець

В цей день ви володієте всіма ресурсами, щоб досягти своїх цілей. Не бійтеся труднощів, вірте у себе. Візуалізуйте успіх, йдіть за мріями. Не здавайтеся перед викликами, адже вони лише загартовують ваш характер.

Козоріг

Карти вказують на період внутрішніх змін і переоцінки цінностей. Можливо, вам доведеться ухвалити важливе рішення, пов’язане з кар’єрою або особистими стосунками. Не бійтеся йти на ризик заради досягнення довгострокових цілей. 

Водолій

Водоліям карти віщують необхідність відповісти за свої вчинки. Можливі наслідки минулих помилок. Будьте чесні з собою та з іншими, і не намагайтеся уникнути відповідальності. Інакше, ви тільки загострите ситуацію і потім не знайдете вихід з неї.

Риби

Для Риб день може обернутися як приємною подією, так і початком нового, складного етапу життя. Карта Світ, яка символізує завершення одного циклу та початок нового. Не бійтеся змін і вірте у те, що попереду вас чекає щось хороше.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.