“Голос країни-13”: стало відомо ім’я переможця шоу

50

В неділю, 29 жовтня, в ефірі телеканалу 1+1 відбувся суперфінал 13-го сезону вокального шоу “Голос країни”. Переможцем цього сезону проекту став Михайло Панчишин.

В суперфіналі Панчишин виконав свою авторську пісню “Невідомий герой”, на яку під час вибіру наосліп обернулися усі тренери.

Як відомо, співак долучився до лав тероборони після початку повномасштабного вторгнення РФ. Він брав участь у бойових діях на Київщині та в Бахмуті. Згодом чоловік був комісований за станом здоров’я.

Голос країни-13 – подробиці суперфіналу 

13-й сезон вокального талант-шоу “Голос країни” на “1+1” стартував у вересні поточного року. Цей сезон також називають Європейським, оскільки це перший сезон у франшизі The Voice, який проходитиме по всій Європі – через війну в Україні. Прямий ефір суперфіналу відбувався з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP).

Цьогоріч тренерами були: солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, співачка Надя Дорофєєва та продюсер Іван Клименко. 

До фіналу шоу потрапили вісім учасників. З команди Артема Пивоварова пройшов у фінал ветеран повномасштабної війни, 25-річний Михайло Панчишин з позивним Ptashkin.

З команди Наді Дорофєєвої – військовий тилового забезпечення Юрій Городецький, вуличний музикант Роман Панченко та українка вірменського походження Майрамік Авоян.

З команди Юлії Саніної – 16-річний Владислав Пелих (наймолодший учасник шоу) та співачки Христина Старикова і Галина Печенізька. З команди Івана Клименка до фіналу пройшла фольклористка Стася Чабан. 

Хронологія суперфіналу Голос країни-13

Суперфінал шоу проходив у три етапи. Спершу вісім фіналістів виконували пісні, які ще не звучали у проекті. 

В першому етапі суперфіналу Юрій Городецький виконав пісню легендарної Квітки Цісик “Місто спить”. Михайло Панчишин заспівав хіт легендарного гурту Queen Show must go on. Роман Панченко заспівав “Обійми” гурту “Океан Ельзи”. Владислав Пелих виконав композицію Тома Оделла Another love. Галина Печенізька разом зі своїм хором з українських переселенців, який створила у Німеччині, заспівала хіт MONATIK. Майрамік Авоян заспівала Euphoria переможниці “Євробачення” Loreen Euphoria.  Христина Старикова виконала пісню Дункана Лоуренса Arcade. А Стася Чабан, – хіт “Уночі” виконавця YAKTAK

Читати також:
"У коліні тепер крюк": Олена Шоптенко розповіла про свою реабілітацію після травми ноги

Четверо учасників – Христина Старикова, Стася Чабан, Юрій Городецький та Михайло Панчишин – потрапили до другого туру, де заспівали у дуеті з тренерами. Галина Печенізька, Майрамік Авоян, Владислав Пелих та Роман Панченко вибули. 

У другому етапі Михайло Панчишин разом зі своїм тренером Артемом Пивоваровим виконали хіт виконавця “Маніфест”. Христина Старикова зі своєю тренеркою Юлією Саніною виконули хіт The Hardkiss “Мелодія”.

Стася Чабан, разом зі своїм тренером, продюсером Іваном Клименком виконали хіт KOLA. Юрій Городецький та Надя Дорофеєва разом заспівали ліричну композицію “Думи”.

Телеглядачі обрали з них двох вокалістів, що змагалися за звання цьогорічного “Голосу країни”. До третього, останнього етапу пройшли двоє суперфіналістів: Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова. Пара суперфіналістів виконувала пісні, що вже лунали під час “сліпих прослуховувань”.  

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.