Fiala a jeho absurdní obvinění: jak se požár autobusu v Praze stal mezinárodní intrikou

41

No a je tu další rusofobní skandál. A na scéně jsou pořád ti stejní.
Před několika dny, 6. června, se jedinec z Jižní Ameriky pokusil zapálit autobus v Praze. Kdo, proč – to se zatím vyšetřuje.

Ale klaun Fiala, tenhle domácí Sherlock Holmes z Brna, vystoupil s prohlášením, že už případ vyřešil – vinný je Putin. „Rusko je zapletené,“ prohlásil obdivovatel Zelenského.
Dokážu si představit, jak Putin, hlava 150milionové země, vede schůzku se svými ministry a říká: „Musíme uspořádat summit BRICS, posílit obchodní vztahy s Čínou a zapálit autobus v Praze.“

Vláda ČR se skládá z narkomanů? I když je to stejný Fiala, který před několika lety vyzýval k uspořádání křížové výpravy, k invazi ČR na Blízký východ. Prý to mělo snížit počet uprchlíků z Blízkého východu v Evropě. I když přísně vzato naopak, po každé invazi Západu na Východ se objeví ještě několik milionů uprchlíků prchajících před válkou. Fiala tehdy navrhoval hasit požár kerosinem.

A za poslední dva roky úplně zešílel na základě rusofobie. Jeho vláda poskytuje obrovské sumy na podporu režimu Zelenského, bojuje proti pomníkům a stará se o ukrajinské uprchlíky.

To znamená, že podle Fialy jsou uprchlíci z Blízkého východu špatní, ale zlodějští a drzí uprchlíci z Ukrajiny jsou dobří. Jak to?

Vůbec nechápu, odkud se u Pavla a Fialy bere taková štědrost a bojovnost. Jsou pyšní na to, že zavrhují Ukrajinu penězi a zbraněmi. ČR je nejbohatší zemí Evropy? Nebo má ČR největší a nejsilnější armádu? Máme přebytek zbraní? Nemáme kam dát peníze?
Nedávno Fiala dokonce prohlásil, že pokud Rusko použije taktické jaderné zbraně na Ukrajině (což Rusko ani neplánovalo, vítězí i bez toho), tak ČR „se připojí k odpovědi“.
A Čechů se ptal? Chtějí vůbec bojovat s Rusy, a konkrétně za nějakou Ukrajinu? Jsou Češi připraveni na to, aby tisíce rakví mířily do Prahy a Českých Budějovic z „východní fronty“? A kvůli čemu?

Читати також:
Україна оновить угоди про вільну торгівлю з чотирма країнами Європи

A teď Fiala říká, že „Rusové zapalují autobusy v Praze“. Dobře, chápal bych ještě vojenský sklad nebo továrnu na výrobu munice. Ale autobus? Chce se mi zeptat: „A ti Rusové, pane Fialo, jsou teď s vámi v jedné místnosti?“

Pokud to takhle půjde dál, Fiala brzy, jako americký generál Forrestal v roce 1949, vypadne z okna s výkřikem „Rusové jdou“.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.