Емоції на межі, плани зірвані: що обіцяє Грозовий Місяць у липні 2024

20

Найближчої неділі на нас чекає друга повня літа. Вона так само, як і в червні, пройде в знаку Козерога, але цього разу поставить перед нами інші завдання. Коли можна буде спостерігати повний Місяць, який називають Грозовим, чого уникати в цей час, а яким питанням, навпаки, варто приділити увагу – розповідаємо в матеріалі.

  • Що таке Грозовий Місяць
  • Коли спостерігати повний Місяць у липні 2024
  • Що принесе липневий Місяць у Козерозі
  • Що можна і що не можна робити на повний Місяць у липні 2024 – поради астрологів

Що таке Грозовий Місяць

Липнева повня, як і всі повні у році, у різних культурах має свою назву. Приміром, його часто називають Громовий або Грозовий Місяць – це тому, що в цей час буває багато гроз. Ще одна назва – Місяць середини літа, а американці на Алясці прозвали його Місяць Лосося, бо йде нерест лосося.

Часто повний Місяць у липні називають Оленячий, таку назву йому дали корінні американці – у цю пору року молоді самці оленів відрощують нові роги. Ось ще кілька назв цієї повні:

  • у китайців – Місяць Голодних Духів;
  • у кельтів – Місяць Вимоги;
  • у вікканів – Місяць Меду;
  • у черокі – Місяць Стиглої Кукурудзи.

У Південній півкулі зараз холодна пора року, тому назви у Місяця – Вовчий, Старий і Крижаний.

Коли спостерігати повний Місяць у липні 2024

Друга літня повня настане 21 липня о 13:17 за київським часом (10:17 GMT).

Місячний диск буде виглядати повним за день до і день після повні та буде освітлений на 98%.

У цей час супутник Землі перебуватиме дуже близько до горизонту, тому візуально здаватиметься більшим, ніж є насправді. Це явище ще називають “ілюзія Місяця”. Крім цього, Місяць у момент повні може змінити свій відтінок і стати помаранчевим, рожевим або червоним – оскільки він висить низько, то світло, яке він відбиває, проходить через широкий шар повітря, і виходить такий ефект.

Що принесе липневий Місяць у Козерозі

Місяць у повні перебуватиме в сузір’ї Козерога – як і в червні. Тому, за словами астрологів, знову можуть стати актуальними старі проблеми.

Але в червні потрібно було розібратися в тому, що відбувається, а зараз – прибрати з життя те, що заважає або може нашкодити.

Причому, щоб щось змінити, потрібні будуть конкретні рішення, інакше можна ще надовго загрузнути там, де ви перебуваєте зараз. Магія липневої повні – щоб побудувати новий світ, старий має впасти.

Читати також:
Дорофєєва продала свої вуха з кліпу "На самоті" за 2 млн гривень

Сонце в момент повні перебуватиме в знаку Рака, тому найбільший вплив Місяць матиме на знаки Зодіаку, у яких особиста планета в гороскопі – це Сонце, Місяць, Меркурій, Марс або Венера.

Що можна і що не можна робити на повний Місяць у липні 2024 – поради астрологів

Під час повні потрібно бути готовим до проявів різного роду емоцій і спонтанних вчинків. Є ризик посваритися на рівному місці, тому потрібно прагнути до збереження гармонії у взаєминах. Не можете погодитися – йдіть на компроміс, ця порада особливо актуальна для романтичних стосунків.

Що не можна робити на повний Місяць ще:

  • ухвалювати доленосні рішення;
  • перевтомлюватися, брати роботу понад норму;
  • укладати великі фінансові угоди і робити інвестиції, брати і давати в борг;
  • призначати будь-які медичні маніпуляції – загострюються хронічні хвороби, погіршується згортання крові та знижується здатність тканин до регенерації.

Не рекомендується вирушати в далекі поїздки – є ймовірність непередбачених обставин і перешкод. День також вважається несприятливим для робіт на городі та в саду.

Час повні підходить для того, щоб:

  • миритися з тими, з ким у сварці;
  • закінчувати все розпочате раніше, виконувати обіцянки, віддавати борги;
  • добре зайнятися творчістю – у цей час прокидаються приховані таланти.

У період цих трьох днів – з 21 по 23 липня – можуть особливо гостро постати питання нерухомості, переїзду, ремонту. Усе, що стосується стосунків після розлучення, спілкування з дітьми та онуками, матиме прогрес.

За словами астрологів, не слід боятися розв’язувати питання, які хвилюють, якщо потрібно, йдіть по пораду до психолога або юриста. Липнева повня, як уже йшлося, покаже, із чим час розлучитися – плани руйнуватимуться, зустрічі зриватимуться, автомобілі ламатимуться тощо. – і проявить готовність (або неготовність) іти далі.

Енергетика цього періоду – це ваша основа для самопочуття в майбутньому. Хочете світлих змін незабаром, постарайтеся провести день 21 липня в позитивному настрої.

Раніше ми публікували місячний календар на липень 2024 року – які дні місяця будуть сприятливими і коли не слід що-небудь починати.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Ці дні найкращі для нової зачіски: місячний календар стрижок на липень 2024 року
  • Яка ситуація буде зі світлом в Україні найближчим часом: мольфар дав прогноз
  • Мольфар відповів, чи переможе Трамп на виборах
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.