“Дуже б’ються”: Світлана Тарабарова розповіла про своїх дітей та, як вони між собою ладять

28

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова поділилася, як подорослішали діти та назвала свої методи виховання. Артистка розповіла, як доньки та син комунікують між собою.

Як відомо, у шлюбі з Олексієм Бондарем зірка народила трьох дітей: сина Івана та доньок Поліну і Марію. За словами виконавиці, діти абсолютно різні за характером та поводяться не схоже на рідних.

“Вони підросли і з ними класно виходити в світ, просто їздити в магазин. Нещодавно ми заїхали (в магазин. – УНІАН) купили зерняток, садили город. Вони комунікують між собою. Тобто з ними вже можна домовитись, поговорити”, – вказала Світлана.

"Дуже б'ються": Світлана Тарабарова розповіла про своїх дітей та, як вони між собою ладять

Тарабарова зізналася, що діти часто б’ються один з одним. Сама співачка називає такі стосунки “токсичним коханням”, бо після бійок вони зазвичай миряться та обіймаються. Знаменитість навіть зверталася до психолога, адже переймалася такою поведінкою малечі. Однак фахівець заспокоїв її і пояснив, що це “процес природного виживання”.

Як зазначила Світлана, менша донечка Поліна намагається у всьому повторювати старшу сестру та брата.

“Вона раніше за всіх пішла, раніше за всіх сказала перше слово, раніше почала чистити зуби разом з ними”, – додала артистка.

"Дуже б'ються": Світлана Тарабарова розповіла про своїх дітей та, як вони між собою ладять

Натомість син Іван більш технічний. Він рано почав читати, пише, малює схеми, хоча, як зізнається Тарабарова, дуже розбещений. А донька Марія любить співати та приміряти одяг перед дзеркалом.

Нагадаємо, раніше Світлана Тарабарова повідомила про горе в родині.

Читати також:
Тур руїнами Маріуполя: з'явилися подробиці про російську версію "Орла і Решки"
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.