Дружина Монатіка показала, як ховалася з дітьми в укритті від ворожих дронів (фото)

21

Дружина відомого українського співака Дмитра Монатіка – Ірина – розповіла про чергову ніч в укритті через атаку російських окупантів. Ворог намагався завдати удару безпілотниками по українській столиці 21 липня.

Цієї ночі в Києві та області лунала повітряна тривога через загрозу для українців з неба. Завдяки українським захисникам та силам ППО столиця залишилася неушкодженою. Попри успішну роботу оборонців неба, Ірина не нехтувала безпекою і провела ніч в укритті. 

Одразу після ввімкнення сирени дружина артиста разом з синами перейшла у більш безпечне місце. Відтак, жінка, 8-річний Данило та 7-річний Платон декілька годин просиділи у підземному паркінгу їхнього будинку.

У своєму Instagram Ірина опублікувала кадр і показала, як минула їхня ніч. Хлопці спали в авто, а матуся слідкувала за ситуацією в Києві та оберігала їхній сон. У підписі до кадру кохана Монатіка висловила вдячність силам ППО.

“Знову ніч на парковці. Слава Богу, хоч світло було. Дякуємо силам ППО та всім захисникам і захисницям”, – зазначила Ірина.

Дружина Монатіка показала, як ховалася з дітьми в укритті від ворожих дронів (фото)

Нагадаємо, раніше Монатік озвучив суму, яку заробив на мажорному весіллі, де виступав з Галкіним. Зароблені гроші, за його словами, він передав ЗСУ.

Читати також:
Народне свято 27 січня: що заборонено робити, щоб не накликати біду
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.