Дружина Мірошниченка замилувала кадрами з чоловіком та публічно звернулася до нього

6

Дружина відомого українського ведучого Тімура Мірошниченка – адвокат та блогерка Інна – зворушливо звернулася до коханого. Жінка поділилася милими кадрами з чоловіком.

У своєму Instagram блогерка присвятила чуттєвий допис ведучому. Вона опублікувала відео, на якому пара позує на камеру, обіймаючись та цілуючись. У підписі до кадрів Інна назвала Тімура “найкращою людиною у всесвіті” і вдячна долі, що одного дня їхні шляхи перетнулися. 

Дружина телезірки вкотре зізналася йому у коханні та підкреслила, що поруч з Мірошниченком навчилася насолоджуватися життям та дозволяти собі усе, що хочеться.

“Можна щодня відчувати себе абсолютно винятковою і надихаючою, ніби в перший день стосунків. Можна сваритися, ображатися, але завжди чути “ти найдорожче, що у мене є, я хочу, аби ти була щасливою”. Можна щодня дивитися і думати “якби я мріяла сміливо і фантастично, я б все одно не мріяла про такого, як ти”. Можна щодня розуміти, що сьогодні любиш ще сильніше. Ще сильніше дякуєш. Ще сильніше пишаєшся. Ще сильніше хочеш не випадати з його обіймів. Люблю”, – написала Інна.

Дружина Мірошниченка замилувала кадрами з чоловіком та публічно звернулася до нього

У коментарях підписники Інни написали, що їхня пара є справжнім прикладом та залишили багато приємних слів для подружжя:

  • “Яка красива пара в усіх аспектах, які красиві слова” 
  • “Вражаюче написано. Вперше читаю подібне освідчення в коханні”
  • “Захоплююсь вашою парою і кожним окремо, вашою щирістю, толерантністю до людей, любов’ю і відданістю до дітей, все, що ви транслюєте надихає і допомагає вірити у хороше, дякую вам”

До слова, Мірошниченки у шлюбі з 2018 року. Вони виховують 6-річну доньку Мію та 4-річного сина Марка. Рік тому пара всиновила хлопчика Марселя, якому зараз 3 роки, а цьогоріч у їхній родині знову сталося поповнення. Ведучий та блогерка удочерили 8-річну дівчинку Ангеліну.

Читати також:
Проігнорувала YUNA: Klavdia Petrivna не прийшла на премію по нагороду (відео)

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко розповіла про вроджені вади у названого сина. За її словами, 3-річного хлопчика чекає одразу декілька операцій.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.