Дружина Анатолія Анатоліча показала сина та зізналася, що в нього затримка мовлення

8

Дружина відомого українського ведучого Анатолія Анатоліча – піарниця Юла – відверто розповіла, що в їхнього сина є проблема з мовленням. Жінка зізналася, що в хлопчика затримка мовленнєвого розвитку.

Наразі сину знаменитостей – Нілу – 3 роки. Поки що він не говорить, але зіркові батьки багато часу приділяють розвитку сина. Зокрема, хлопчик почав відвідувати заняття з логопедом, психологом. Фахівці запевнили Юлу, що зовсім скоро Ніл почне говорити, але цьому потрібно приділити багато увагу.

“Вердикт: скоро заговорить. У нього затримка мовленнєвого розвитку. Дуже повільний запуск мови, але прогрес від логопеда є. Треба займатися і все буде добре. Зараз ми працюємо з логопедом, психологом, щоб прискорити цей процес. Але я не хвилююся і знаю, що всьому свій час”, – зазначила піарниця.

Дружина Анатолія Анатоліча показала сина та зізналася, що в нього затримка мовлення

Дружина шоумена у своєму Instagram звернулася до підписниць і вирішила підтримати матусь, які зіткнулися з подібною проблемою. Вона наголосила, що кожній дитині потрібен різний час, аби заговорити, тому тут варто виявити терпіння.

“Тут я дуже хочу підтримати всіх матусь, у яких дітки теж довго не говорять. Все добре! Просто різним дітям потрібна різна кількість часу на те, щоб розговоритися”, – наголосила Юла.

Дружина Анатолія Анатоліча показала сина та зізналася, що в нього затримка мовлення

Зазначимо, що Анатоліч та Юла у шлюбі вже понад 13 років. Подружжя, окрім сина Ніла, виховує також двох доньок – 13-річну Алісу та 11-річну Лоліту.

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка показала результати генетичного аналізу 3-річного сина. Вона хотіла дізнатися, чи є спадковою затримка мовлення у дитини.

Читати також:
Відома українська актриса офіційно змінила ім'я та прізвище
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.