Діри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського моста

103

Окупанти заявляють про обстріл моста на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом поблизу Чонгара.

Джерело: колаборант і гауляйтер окупованої Херсонщини Володимир Сальдо, маріонетковий глава окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов, російський Telegram-канал Baza, радник Аксьонова Олег Крючков у Telegram 

Деталі: Аксьонов повідомив, що “вночі було завдано удару по Чонгарському мосту”.

Сальдо заявив, що, “за попередньою оцінкою, використовувалися англійські ракети Storm Shadow”. Крім того, Сальдо розмістив фото Чонгарського моста.

Діри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського моста Діри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського мостаДіри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського моста

Російський канал Baza зазначив, що кілька мостів на кордоні Криму та Херсонської області (зокрема Чонгарський міст) пошкоджені нібито внаслідок обстрілу з боку України.

Пізніше Сальдо опублікував відео з пошкодженого моста, він заявив, що нібито удар по мосту “на перебігу спецоперації жодним чином не позначиться”, а до Криму “є інші сухопутні шляхи”, “довші за часом, але є”. 

Діри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського моста Скриншот з відео з Telegram Сальдо 

Він також додав, що окупанти вже нібито “вживають заходів до ліквідації пошкоджень мостових переходів”.

Радник Аксьонова Олег Крючков додав, що у зв’язку з пошкодженням Чонгарського мосту транспортні потоки переорієнтували на пункти пропуску Армянськ і Перекоп. 

Діри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського моста скриншот з google.maps

Зокрема, рейсові автобуси, які раніше їздили через пункт пропуску Джанкой, поїдуть через Армянськ. А організовані транспортні колони вантажівок направили на пункт пропуску Перекоп.

Читати також:
Цієї ночі ''Шахед'' окупантів влучив в багатоквартирний будинок у Сумах
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.