“Це ім’я нашої принцеси”: Женя Кот вперше зізнався, як назвав новонароджену доньку

24

Відомий український хореограф Женя Кот, який нещодавно вперше став батьком, розсекретив ім’я доньки. 

Він разом з дружиною танцівницею Наталією Татарінцевою вже показував перші фото новонародженої дівчинки. Відомо, що новоспечена матусю з дитиною вже виписали з пологового. Проте декілька днів зіркова пара тримала інтригу щодо імені доньки. Сьогодні, 13 липня, вони вирішили розповісти аудиторії, яке ж ім’я обрали та що воно означає. 

"Це ім'я нашої принцеси": Женя Кот вперше зізнався, як назвав новонароджену доньку

“Леля – слов’янська міфологічна персонажка, у рідновір’ї вважається богинею закоханих молодих пар, є джерелом любові для люблячих сердець. Леля має вигляд молодої, надзвичайно красивої дівчини, прикрашена квітами, вінками та травами. Вона оособливо прихильна до молодих дівчат, є їхнею заступницею і берегинею. Саме дівчата проводили обряди на її честь. Леля пов’язана з весняним воскресінням природи, квітами, початком польових робіт. Саме це ім’я нашої принцеси”, – написали молоді батьки у своєму Telegram-каналі та показали зворушливе відео з виписки. 

"Це ім'я нашої принцеси": Женя Кот вперше зізнався, як назвав новонароджену доньку

До слова, 10 липня у подружжя народилася донька. Про свій статус новоспечених батьків вони повідомили в Instagram та показали спільні фото з новим членом їхньої родини. 

Нагадаємо, раніше дружина Жені Кота показала вагітні фото та розкрила, скільки кіло набрала.

Читати також:
14 лютого: церковне свято сьогодні, в чому допомагає святий Кирило, головна заборона дня
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.