“Це ганьба”: Оля Полякова розповіла, який конфуз з нею стався за кордоном

10

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, що з нею сталася неприємна ситуація за кордоном. Артистка поскаржилася на поведінку іншої українки, через яку ледве не запізнилася на потяг.

У своєму Instagram Полякова поділилася інцидентом, який трапився з нею днями. Виконавиця тривалий час перебувала у Ніцці, Франції, і саме поверталася до рідного Києва. Спочатку Ольга запізнилася на літак до Варшави, а наступного дня, коли все ж змогла доїхати до столиці Польщі, ледве встигла на потяг до України.

“Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, потяг. Таки потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала завчасно і потрапила в затор, бо була аварія”, – пригадала артистка.

"Це ганьба": Оля Полякова розповіла, який конфуз з нею стався за кордоном

Через затор Полякова не могла потрапити на вокзал, від якого перебувала за кілька хвилин їзди. Водійка її авто намагалася вирішити ситуацію і побігла вперед затору, аби домовитися з кимось із таксистів, щоб ті взяли до себе Ольгу. Водійка підійшла до одного з авто, в якому саме їхала українка, вона попросила дозволу, чи зможе з нею поїхала співачка, але та відмовила.

Зірка встигла на потяг, але її валізи залишилися в Польщі. Артистка не приховує свого обурення через поведінку українки. Вона наголосила, що вчинок жінки – це “ганьба”.

“Водійка просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже – ні. Водійка каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця к*за українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують одне одного – це ганьба”, – підкреслила знаменитість.

Читати також:
Джастін Тімберлейк на межі розлучення з дружиною через Брітні Спірс

Нагадаємо, раніше Оля Полякова висловилася про Андрія Данилка, який співає російською мовою. Вона назвала його патріотом України.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.