“Болюча тема”: співачка Алла Кудлай зізналася, де живуть її рідні під час війни

25

Народна артистка України Алла Кудлай відверто розповіла, де перебувають її онуки та син з дружиною під час повномасштабного вторгнення. Співачка відповіла, коли востаннє бачила рідних.

Виконавиця зізналася, що її син Максим проживає у столиці України. Вона, як і чоловік, вирішили залишатися в Києві після початку повномасштабного вторгнення. Однак невістка з дітьми виїхали за кордон, до Великої Британії, через постійну небезпеку на батьківщині.

"Болюча тема": співачка Алла Кудлай зізналася, де живуть її рідні під час війни

Як поділилася Кудлай, її невістка – співачка Марта Спіженко – часто співає і разом з дітьми бере участь в іноземних музичних конкурсах. За словами Алли, рідні приїжджають в Україну раз на два тижні.

"Болюча тема": співачка Алла Кудлай зізналася, де живуть її рідні під час війни

“Це болюча тема. Вони поїхали до Англії й там залишилися. З початку війни вони приїжджали лише раз на два тижні. Дуже сумую за своїми онуками, чотирирічним Андрійком і Уляшкою, якій 10 років буде ось. І звісно, за своєю невісточкою Мартою Спіженко, моєю красунею і співучим соловейком. У неї неймовірний тембр голосу. Уляна та Андрійко також співають”, – поділилася артистка.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко розповіла, де перебувають її рідні брати під час війни та ким працюють.

Читати також:
Відьма викрила відомого українського співака: "Зраджував дружині, було багато алкоголю"
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.