Блогерку, яка закликала до “миру” з Росією, викликали до СБУ

27

Блогерку Анастасію Умку викликали до Служби безпеки України. Відомо, що після атаки РФ на дитячу лікарню “Охматдит” дівчина разом з іншими блогерами закликала до “миру” з Росією. 

“Зранку я отримала дуже цікавий дзвінок. Не можу сказати, що я була здивована, але в ступор він мене поставив. Запросили мене завтра на розмову в СБУ. Цікаво послухати, що там вони будуть говорити. В принципі причину я розумію, здогадуюсь. Цікаво-цікаво живемо. Буду тримати вас в курсі, само собою, бо ви моя сім’я, моя аудиторія і вже немає чого приховувати, давати задню”, – повідомила вона у своєму Instagram.

Після ворожого обстрілу 8 липня Настя Умка разом зі своїми колегами закликали до мирних переговорів з країною-агресоркою. Таким чином вони мали на увазі неповернення окупованих Росією територій України та людей, які чекають на ЗСУ та хочуть мирно жити в незалежній Україні.

“Я не знаю, скільки це все може продовжуватися. Мені здається, що всі вже так за*їбалися і нікому не треба кордони 91 року. Вже всі люди хочуть мир, спокій і просто жити. Жити. Скільки ще повинно піти життів, людей, щоб це все зупинилось? Я просто гортаю ці світлини і мене прям накриває, я вже не знаю: чи злість, чи агресія, чи розчарування. Просто одне питання в голові: коли це все, бл*ха, закінчиться?”, – сказала тоді блогерка.

Російська атака на лікарню “Охматдит” – реакція світу

Водночас відома американська акторка, зірка Голлівуду Джессіка Честейн відреагувала на трагедію, яка сталася у Києві. 

“Я відвідувала дітей у лікарні “Охматдит” у Києві 2022 року. Вранці (8 липня – УНІАН) російські ракети вдарили по тій самій лікарні, яка була заповнена дітьми, які вже були у важкому стані, коли сталися ці атаки. Цей заклад є найбільшим в Україні дитячим медичним центром і має життєво важливе значення для догляду за деякими найбільш хворими дітьми з усієї країни”, – зазначила акторка.

Читати також:
Ці знаки Зодіаку зустрінуть кохання та кардинально змінять життя вже скоро

Своєю чергою речник Пентагону Пет Райдер заявив, що такий випадок вже є не першим, коли Росія навмисно завдає ракетного удару по мирних жителях України. За його словами, ця атака вчергове підкреслює необхідність стримувати російського диктатора Володимира Путіна та продовжувати надавати допомогу Україні. 

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.