Близнюки – білий, Рак – лавандовий: у який колір пофарбувати спальню за знаком Зодіаку

10

Овен – рубіново-червоний

Ви відомі багатьма речами, Овен, і відхід у тінь – не одна з них. Зухвалий і палкий, ви сміливий лідер Зодіаку, який не боїться заявити про себе. З Марсом, планетою пристрасті і прагнення, як вашим правителем, ви володієте природним інтересом до життя і будете переслідувати те, чого хочете. Ваша смілива і яскрава особистість потребує відповідної фарби, тому ваш колір сили – червоний – є ідеальним вибором для вашої спальні.

Тілець – зелений

Тілець цінує красу і мирні вібрації. Як земний знак, ви віддаєте перевагу кольорам, які мають заспокійливу дію. Глибокий і соковитий лісовий зелений колір фарби – ідеальний відтінок для вашої витонченої чутливості.

Близнюки – білий

З астрологічного погляду, ви випромінюєте впевненість і чарівність, Близнюки. Ви любите спілкуватися і займати себе новими хобі, друзями та романтичними партнерами. А з Меркурієм, планетою спілкування, як вашим планетарним правителем, ваші думки рухаються зі швидкістю світла. Вам потрібен простір, який заохочує відкрите мислення і творчість. Хоча на перший погляд це може здатися трохи нудним, чисті білі стіни – найкращий вибір для вашої бурхливої уяви.

Рак – лавандовий

Для вас важливо мати будинок, який дійсно відчувається як притулок, Рак. Після довгого дня вам потрібен оазис, щоб дозволити стресу вислизнути. Заспокійливий і розслабляючий світло-фіолетовий колір – ідеальний вибір для вашої спальні.

Лев – золотий

Ви той тип, який любить виділятися з натовпу, і ви не боїтеся робити гучні заяви. Ви маєте виражати себе своїм стилем, і домашній декор не є винятком. Не дивно, що вам підійде колір фарби, який потребує стільки ж уваги, скільки й ваша особистість, – помаранчевий або золотий.

Діва – кремовий

Коли справа доходить до вибору чого-небудь у житті, ви не дивитеся на те, що модно. Ви дивитеся на те, що витримає випробування часом. Як земний знак, ви схильні до практичного підходу та надаєте перевагу чистим лініям, а не захаращеним інтер’єрам, тому що вони дають змогу вам очистити свій розум і зосередитися. Що стосується того, в який колір пофарбувати вашу спальню, астролог рекомендує кремові або бежеві тони.

Терези – світло-рожевий

Ви не ставитеся до себе занадто серйозно, Терези. Ви віддаєте перевагу випробовувати життя і всі його численні задоволення, а також балувати себе не тільки матеріальними благами. Як у знака, керованого романтичною Венерою, у вашій особистості також є грайливий і хтивий бік. І зухвалі світло-рожеві стіни спальні допоможуть вам розкрити цей бік, вважає астролог.

Читати також:
Овнам - жахливий день, Ракам - успіх і щастя: гороскоп на 18 серпня по картах Таро

Скорпіон – чорний

Примхливий і таємничий, Скорпіон також має чутливий бік, про який мало хто знає. Кероване Марсом, планетою дії, і Плутоном, планетою руйнування, ваше життя проходить циклами швидких стрибків зростання і глибоких періодів спокою. Вам потрібне місце у вашому домі, щоб відволіктися від турбот світу й обміркувати свій наступний крок, коли все стає занадто хаотичним. І чорна спальня – ідеальне місце, щоб заблокувати будь-які негативні думки або почуття, зазначила астрологиня.

Стрілець – фіолетовий

Життєрадісний і світський, ви не боїтеся вносити великі зміни в життя, Стрілець. Як знак, керований Юпітером, планетою розширення і знань, ви завжди в русі і шукаєте свою наступну велику пригоду. Хоча домашній декор не обов’язково є вашим фокусом, вам потрібно буде десь заховати всі круті сувеніри з ваших подорожей світом. Під час вибору кольору фарби астролог пропонує щось настільки ж несподіване, як і цей вогняний знак. Фіолетовий – колір доблесті та хоробрості, тому він найкращий вибір для Стрільця, сказала вона.

Козеріг – сірий

Прагматичний і практичний, ви не намагаєтеся винаходити велосипед у будь-якому аспекті життя. Ви вважаєте за краще підходити до речей методично і невпинно працюєте над досягненням своїх цілей. Тому ви не надто турбуєтеся про те, щоб зробити свій будинок ультраунікальним або художнім. Вам потрібне місце, де ви можете зосередитися. І сірий – ідеальний колір для Козерога, щоб міркувати, вчитися і знаходити своє місце у світі, зазначила Стардаст.

Водолій – ніжно-блакитний

Ви – дивак Зодіаку, Водолій, тому більшість людей очікують, що ви пофарбуєте свою спальню в незвичайний колір. Однак дім там, де серце, а ваше серце жадає мирного і спокійного притулку, де ви можете розслабитися без занепокоєння. Тому варто пофарбувати свою спальню в розслаблюючий колір – ніжний блакитний.

Риби – колір морської піни

Митецькі та ідеалістичні, Риби пишаються тим, що перетворюють свій дім на вираження своєї творчості. Ці мрійники люблять створювати потойбічні враження і часто обирають кольори, які нагадують їм про глибокі океанські води. Дуже світлий колір морської піни нагадає Рибам про їхнє улюблене місце на землі – море, зазначила астрологиня.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.