Актор Джонні Депп закрутив роман з росіянкою (фото)

24

Американський актор Джонні Депп, який відомий за фільмами “Пірати Карибського моря”, “Чарлі та шоколадна фабрика”, “Турист” та іншими кінороботами, зустрічається з росіянкою.

РосЗМІ зазначають, що обраницю звати Юлія. Вона є власницею косметологічної клініки у Празі. Актора та дівчину помітили на гелікоптерному майданчику у Лондоні, звідки вони вирушили у романтичну подорож. Як познайомилася пара та скільки вже зістрічаються – поки невідомо.

Актор Джонні Депп закрутив роман з росіянкою (фото)

Актор Джонні Депп закрутив роман з росіянкою (фото)

Проте вперше 61-річного актора бачили з росіянкою ще два роки тому на концерті Джеффа Бека в Празі. Як зазначають знайомі Деппа, їхні стосунки зараз вийшли на новий рівень і він щасливий. Прихильники актора написали, що Юлія зовні схожа на колишню Ембер Герд, з якою голівудська зірка розлучався із гучним скандалом.

Цікаво, що поки ні Джонні, ні Юлія офіційно не коментували свій роман.

Що відомо про особисте життя Джонні Деппа 

Джонні Депп був у стосунках з акторкою Ембер Герд. Згодом вони скандально завершили стосунки, адже екс-дружина звинувачувала чоловіка у домашньому насиллі та зрадах. Через це Депп втратив рекламні контакти і його довгий час не запрошували зніматися у кіно. Однак потім Джонні вдалося виграти суд над колишньою і він влаштував гучну вечірку. Святкування обійшлося Деппу в 300 тисяч доларів. 

Актор Джонні Депп закрутив роман з росіянкою (фото)

Щодо позиції актора стосовно війни, то минулого року він підтримав українців на концерті у Гамбурзі та спростував чутки, що нібито збирається відвідати країну-агресорку. 

Нагадаємо, раніше Том Круз закрутив роман з росіянкою Ельсіною Хайровою. Проте згодом стало відомо, що він розірвав з нею стосунки. 

Читати також:
17 лютого: церковне свято сьогодні, кому помолитися за зниклих близьких
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.