Адель вдруге виходить заміж, – ЗМІ

17

Відома британська співачка Адель, яка нещодавно вирішила піти з великої сцени, виходить заміж вдруге. Про це пише видання The Sun.

Чутки про те, що зірка та її обранець спортивний агент Річчі Пол оформили офіційно свої стоснуки ходили досить давно. Проте днями іноземним ЗМІ  вдалося зробити нові фото, на яких пара виходила з ресторану. Адель приховувала своє обличчя від камер, але таким чином засвітила коштовну обручку на пальці та підтвердила свій статус нареченої. 

Адель вдруге виходить заміж, - ЗМІ

Інсайдер зазначив, що освідчення відбулося на минулому тижні. 

“Річчі подарував їй неймовірну каблучку з діамантом у чотири карати. Наступного вечора вони відсвяткували з шампанським у пожежній частині Чілтерна”, – зазначив інсайдер та додав, що звістку про майбутнє одруження закохані вже повідомили рідним та друзям. 

За чутками, пара планує зіграти весілля в кінці 2025 року. 

Що відомо про Адель та її особисте життя

Адель є лауреаткою 15 премій “Греммі” і першою співачкою, яка змогла отримати перемогу у номінаціях “Альбом року”, “Запис року” і “Пісня року” двічі. Пісня “Skyfall” в її виконанні отримала премії “Оскар” та “Золотий глобус”.

У 2011 році зірка почала зустрічатися з бізнесменом Саймоном Конеккі. Через рік у них народився син Анджело Джеймс Конеккі. Потім пара таємно одружилася, але вже у 2019 році стало відомо про їхнє розлучення. 

Згодом Адель закрутила роман з Річчі. Цікаво, що зараз пара поки публічно нічого не коментує, а сама співачка рідко говорить про особисте. 

Адель вдруге виходить заміж, - ЗМІ

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Емма Робертс виходить заміж за актора-красунчика.

Читати також:
31 березня: церковне свято сьогодні, про що просити отців Києво-Печерських
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.