Отже, саміт НАТО завершився, тому можна підбивати підсумки

13 207

Зеленський зганьбився на весь світ, розлютив західні країни (заяви британського міністра оборони Воллеса й американського Саллівана дуже красномовні), а Україна отримала могутнє НІЧОГО.
Членства в НАТО тут і зараз – немає. Членство в НАТО в майбутньому – “можливо, після війни, якщо всі учасники погодяться” (навіщо Україні членство в НАТО після війни – незрозуміло).
Замість цього декларація G7 (навіть не НАТО!) про “продовження підтримки України”.
Подумки ми з вами, ну а тілом у Маямі (як Яценюк).

І щодня тисячами вмирають у полях українські солдати: “Ну все, тепер зашибісь”.
При цьому саме формулювання “приймемо Україну в НАТО після війни” стимулює Росію зробити так, щоб після війни ніякої України не залишилося, і приймати було нічого (окрім купки емігрантів у Канаді, з яких сформують картонний “уряд у вигнанні”).

Зараз заточений на нескінченний піар Офіс Президента вже намагається зам’яти тему цього провалу і переключити увагу на щось інше.
Офісний Подоляк заявив, що “ментально ми вже в НАТО”. До цього він так само “ментально взяв Крим”. А до цього вже ментально побудували Гіперлуп (але їздити по ньому все одно не можна). Підкажіть Подоляку якісь нові слова, а то “ментально” більше не працює.

А, так! Ще легалізували куріння конопель. Щоб населенню було легше повірити у вигадані перемоги.
Якщо ж ви відмовляєтеся вірити в “ментальні” перемоги, то ви – зрадник і агент Путіна (а найімовірніше, ще й не наркоман), а як же інакше …

Читати також:
На фронті − жорсткі бої, на півдні є просування − Зеленський
8 Коментарі
  1. Григорій! каже

    Зробіть краще а потім патякайте!

    1. Анонім каже

      Таких порохоботів ми уже чули і бачили на що ви здатні так що завидуйте мовчки бо наш президент найкращий і всі країни про це кажуть він робить те що має робити головнокомандувач держави

  2. Анонім каже

    Це рашистський ресурс?

  3. Білик М каже

    З такими доброжелателями і ворогів непотрібно критикувати легше а ось щось розумне і толкове видати то кишка тонка патріоти закулісні у нас одна держава і ми всі повинні бути єдиним міцним кулаком і допомогати зберегти нашу рідну Україну разом з президентом і нашим славетним військомЗСУ

  4. Анонім каже

    За скільки ви продались?

  5. Влад каже

    Коли в Україні буде той лідер, що буде працювати на народ країни, добробут людей, розвиток України? Всі хто приходив до влади – всі не проходили перевірку баблом і здавали нашу країну, дозволяли її грабувати і довели любдей до зубожіння, а Україну до війни, якої не повинно було бути, але вона сталася в угоду якимось друзям. А тепер сотні тисяч домівок зруйновано, сотні тисяч загиблих і заради чого? Заради мільярдів, що лежать в офшорах деяких осіб, які бояться що не виконуючи волю своїх друзів залишаться без накрадених грошей? А як жити пенсіонерам? Як вигнати тих, що загарбали наші території, про це думали ті, хто вів нашу країну до такого стану???

  6. Анонім каже

    Це не сайт, а суцільна ГИДОТА,,

    1. Львів каже

      Треба нового президента
      А не цього що не може нічого вирішити
      Українці хочуть миру
      Досить безкінечної війни
      Ні кошовий ні інші чомусь не йдуть захищати Україну
      Хіба свинячі пики відїли

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.