“Мене трясе”: відомий український ведучий опинився в епіцентрі вибуху у Києві

32

Відомий український ведучий та оглядач Ваня Рассел розповів, як опинився в епіцентрі подій під час масованої атаки ворога.

Сьогодні, 8 липня, росіяни випустили ракети по різним містам України. Зокрема, сильні вибухи та пошкодження були у столиці. Поблизу будинку Рассела було влучання ракетою.

Через вибухову хвилю чоловік сильно злякався і думав, що залишився без житла. На щастя, він не отримав ніяких пошкоджень, проте досі не може оговтатися від пережитого. 

“Писати, що я ненавиджу Росію і т.д. немає сил! Я думаю, що всі в шоці від того, що сьогодні відбулося. Я думав, що загину. Ракета влучила в сусідній від мого будинок. Мене трясе”, – розповів Рассел в Instagram та показав на фоні місце влучання. 

"Мене трясе": відомий український ведучий опинився в епіцентрі вибуху у Києві

Також Ваня додав, що його дивують деякі люди, які після чергової терорестичної атаки ворога продовжують спілкуватися російською мовою. 

“На фоні й*б*на російська мова! С*к*, бл*д*! Пів будинку знищено, а вони, продовжують говорити російською”, – обурився блогер. 

"Мене трясе": відомий український ведучий опинився в епіцентрі вибуху у Києві

Нагадаємо, раніше стало відомо, що будинок українського музиканта Миколи Пацюка зруйнувала російська ракета. На щастя, з чоловіком все добре, проте його житло пошкоджено, а також згоріла автівка. 

Читати також:
Таємний роман Кароль та Жука: звідки ростуть ноги
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.