Творець “Хлопаків” анонсував закриття серіалу

52

П’ятий сезон американського серіалу “Хлопаки” (The Boys), який виходить на Amazon Prime Video, буде останнім.

Про це сьогодні повідомив творець серіалу, кінопродюсер і телевізійний режисер Ерік Кріпке. “Прем’єрний тиждень четвертого сезону The Boys – саме час оголосити: п’ятий сезон буде фінальним!” – написав він у мікроблозі X.

Кріпке зазначив, що завжди планував зняти саме п’ять сезонів. “Я дуже радий довести історію до кривавої, епічної кульмінації. Дивіться четвертий сезон через два дні” – додав режисер.

Серіал Хлопаки – 4 сезон:

Дія серіалу відбувається у світі, керованому супергеройською корпорацією Vought. Група людей, яка постраждала від дій відомих супергероїв, що зловживають своєю владою і надздібностями, кидає їм виклик.

Перший сезон вийшов у липні 2019 року. Серіал швидко отримав високі оцінки критиків і завоював любов глядачів. Прем’єра четвертого сезону запланована на 13 червня цього року. Нещодавно стало відомо, що серіал продовжили на п’ятий сезон. Також було випущено два спін-оффи – серіали “Осатанілі” і “Покоління “Ві”.

Головні ролі виконали Карл Урбан, Джек Куейд, Ентоні Старр, Ерін Моріарті, Домінік Макелліготт, Джессі Т. Ашер, Лаз Алонсо, Чейс Кроуфорд, Томер Капон, Карен Фукухара, Натан Мітчелл і Дженсен Еклз.

Читати також:
"Буде смертельний бій": астролог назвав вирішальний місяць у війні
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.