Приквел “Гри престолів” нарвався на хейт: у “Домі дракона” показали одностатевий поцілунок

21

У шостому епізоді другого сезону серіалу “Дім дракона” показали пристрасний поцілунок королеви Рейніри та леді Місарії. За цю сцену кінокритики буквально “рознесли” приквел “Гри престолів”.

Як відомо, серіал створений за мотивами книги Джорджа Мартіна “Вогонь і кров”. Однак видання Independent пише, що в романі поцілунку королеви та леді немає. Ба більше, за сценарієм серіалу така сцена не була передбачена.

Варто вказати, що шостий епізод картини має найнижчий рейтинг, через поцілунок акторок Емми Д’Арсі (Рейніра) та Соної Мізуно (Місарія). Чимало кіноманів високо оцінили акторську гру знаменитостей та квір-романтику в серіалі, але були й ті, хто засудив поцілунок. На сайті IMDb 33% глядачів оцінили епізод лише однією зіркою.

Приквел "Гри престолів" нарвався на хейт: у "Домі дракона" показали одностатевий поцілунок

Один з критиків наголосив, що сцена з поцілунком була “непотрібною і призведе до гибелі сюжетної лінії”.

Інший фанат серіалу був розлючений, побачивши сцену. Він написав: “Додавання такої безглуздої сцени, запропонованої якоюсь актрисою, яка грає героїню, або невивчених ідей сценариста, який навіть не розуміє цей світ і вважає його своїм, змістило історію від глибокого конфлікту між сім’єю і смертельною війною до якоїсь дешевої версії, яка не має стосунку до основного конфлікту”.

Проте після великої кількості хейту, найбільш популярною оцінкою серіалу залишається 10 зірок. Багато шанувальників висловили вдячність за показ у серіалі квір-романтики та наголосили, що поцілунок королеви і леді був родзинкою 6 епізоду.

Сам автор роману Мартін підтримав акторок і похвалив їх за творчу свободу у кадрі.

Приквел "Гри престолів" нарвався на хейт: у "Домі дракона" показали одностатевий поцілунок

Поцілунок став несподіванкою для самих артисток. Під час зйомок, як розповідала Мізуно, вони відчули, що після ніжних обіймів правильно було завершити сцену емоційним поцілунком.

Читати також:
Гороскоп на 13 червня за картами Таро: Водоліям - усамітнення, Овнам - шанс на мільйон

“Я думаю, що саме обійми – інтимна вразливість цих обіймів – перетворилася на цей дуже ніжний і пристрасний поцілунок, який був досить дивовижним. Я думаю, що це дуже хвилюючий момент для нас обох”, – ділилася Соноя.

Водночас Д’Арсі зазначила, що момент з поцілунком народився з “бажання з’єднати” персонажів та показати близкість героїнь.

“Я думаю, що те, що ви бачите спочатку, – це близькість, і близькість, якою Рейніра ділиться так рідко. Навіть у деяких інших її романтичних стосунках було багато презентації, багато бравади, часто з обох боків. Безумовно, з Деймоном, я думаю, обидві сторони борються за те, щоб показати себе сильними. Тоді як з Місарією, вони напрочуд чесні. Спочатку виникає величезне почуття емпатії та вдячності до цієї людини. Рейніра дуже вражена життям, яке так мужньо прожила Місарія. Потім вони стають двома тілами, повністю охопленими дотиками”, – розповіла Емма.

Про що серіал “Дім дракона”

Серіал розповідає про події на вигаданому континенті Вестерос, що відбувалися приблизно за 200 років до подій “Гри престолів”. Сюжет сконцентрований на “Танцях драконів” – громадянській війні (129-131 рік від завоювання Ейегона I), причиною якої є боротьба Таргарієнів.

Війна розпочалася після смерті короля Візеріса I, коли принцеса Рейніра підтримала партію “чорних”, а принц Ейегон Старший виступив за партію “зелених”. Спадкоємці короля одночасно оголосили про свої права на Залізний трон. У другому сезоні боротьба між претендентами на престол загостюється.

Нагадаємо, раніше стало відомо, де знімали перший сезон серіалу “Дім дракона”.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.