Каменських здивувала раптовими розмовами про дітей (відео)

83

Українська співачка Настя Каменських здивувала своїх фанів. Вона розмістила нове відео та раптово заговорила про дітей. Співачка розповідала про прекрасний період дитинства.

“Дитинство – один з найпрекрасніших періодів життя. Це про внутрішню свободу, можливість бути собою: досліджувати та дивуватись світу, пускати сонячних зайчиків і сміятись так щиро, ніби можеш обійняти весь світ. Кожен момент поруч з дітками – особливий. Адже вони нагадують й про наше дитинство: про що мріяли, чого боялися, як раділи дрібничкам та уявляли себе дорослими”, – написала Каменських.

На відео зібрано щемливі моменти зустрічі співачки з маленькими українцями на концертах. Також вона показала, як грається з дівчинкою та ніби сама знов повертається у дитинство.

“Для всіх діток зараз хочеться одного – щасливого та мирного майбутнього. Щоб вони виросли сильними та вольовими і змогли побудувати таку ж сильну країну по-справжньому незламних людей”, – додала Каменських.

Настя Каменських показала відео з дітьми

Реакція мережі

Коментатори по-різному відреагували на щемливе відео. Одні погодилися із тим, що дитинство – прекрасний період життя кожної людини. Інші здивувалися та почали будувати версії про те, що Каменських вже замислюється про те, щоб стати матір’ю. Також знайшлися й ті, хто звинуватив співачку у нещирості. Коментатори пишуть:

  • “Зрозуміло, Настю, що ти вже про дітей мрієш. А Потап знає? Ви вже давно разом, де дитина?”
  • “Боже, награна аж до сліз”
  • “У душі ти вже мама”.

Настя Каменських – останні новини

Нагадаємо, нещодавно співачка дала нове інтерв’ю та зробила неоднозначну заяву з приводу своїх російськомовних пісень. Каменських заявила, що буде співати свої хіти за кордоном, там відмовлятися від російської мови вона не стане.

Читати також:
Гикавка вже не проблема: два методи, які реально працюють

Після інтерв’ю на Каменських почали знімати чимало пародій. У мережі висміяли те, що співачка плакала та розповідала, як їй важко.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.