Екс-учасниця “ВІА Гри” розповіла про образу на Меладзе: “Залишились дуже змішані відчуття”

28

Українська співачка Альона Вінницька, яка довгий час була солісткою гурту “ВІА Гра”, розповіла про образу на продюсера Костянтина Меладзе. 

За словами артистки, після рішення піти з колективу, чоловік забажав їй помститися. Меладзе робив все, аби у Вінницької не складалася сольна кар’єра. 

“Що стосується Кості – так, у мене залишились такі дуже змішані відчуття до нього. З одного боку, в мене до нього повага і вдячність велика. Я поважаю його як композитора. З іншого боку, залишилась образа за те, що він не дуже гарно поводився. Воно вже все осіло, відійшло, не хочеться про це навіть згадувати, але десь таки маленька образа є”, –  розповіла Вінницька в інтерв’ю Славі Дьоміну. 

Вона також додала, що ніколи не хотіла налагодити з Костянтином спілкування. Вінницька вважає, що в цьому немає сенсу, хоча і не проти, якби він першим ініціював розмову і вибачився. 

“Я вважаю, що людина просто сама повинна дійти до чогось, зателефонувати і сказати: “Я хотів би попросити пробачення”. Хоча мені його вибачення, за великим рахунком, не потрібні, я не хочу цих стосунків торкатися”, – наголосила співачка. 

Нагадаємо, нещодавно співачка Альона Вінницька відповіла, чи спілкується досі з росіянами і кому б з них подякувала.

Читати також:
Три знака Зодіаку дуже скоро отримають ключ до багатства: як зловити удачу
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.