Аліна Гросу розсекретила ім’я свого чоловіка: це відомий російський актор

20

Українська співачка Аліна Гросу випадково розкрила особистість свого другого чоловіка, яким виявився відомий російський актор Роман Полянський.

Це сталося під час званої вечері, організованої мером Нью-Йорка, на якій також була присутня Сіма Каретна, яка обіймає посаду посла з прав людини та сталого розвитку в Економічній і соціальній раді ООН.

Сіма Каретна поділилася у своєму фотоблозі знімками із заходу, на яких можна побачити і саму Аліну Гросу. На фотографіях поруч зі співачкою перебуває Роман Полянський, з яким артистка мала стосунки до початку повномасштабної війни.

Аліна Гросу розсекретила ім'я свого чоловіка: це відомий російський актор

Раніше в пресі ходили чутки про те, що Полянський і Гросу розлучилися, але після новини про те, що співачка вдруге вийшла заміж, у мережі почали обговорювати, що її новим чоловіком став саме Роман.

Ці здогадки підтвердила і Сіма Каретна, згадавши Романа Полянського як супутника життя Аліни Гросу.

Цікаво, що Роман Полянський зник з інформаційного простору на початку повномасштабної війни Росії проти України. Свою позицію з цього приводу він не висловив. Можливо саме тому Гросу довгий час приховувала особистість свого другого чоловіка.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу заговорила про материнство.

Читати також:
Чотири знаки Зодіаку "озолотяться" в липні: астрологи назвали щасливчиків
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.