А ось і пішли одкровення (неприємні для багатьох) про те, що “солдатики закінчуються”

1 987

Причому закінчуються вони не тільки на фронті, а й можливість їх хапати на вулицях. Гребуть уже у Львові, Тернополі, Ужгороді, Івано-Франківську – там, де раніше воєнкоми не особливо ганялися. Тепер місць, де чоловік може спокійно гуляти вулицею, не залишилося.

Офіцер на відео говорить про те, що вмотивованих уже майже не залишилося. Це зрозуміло і передбачувано.
Незрозуміло інше: а чим він мотивований? Заради чого він воює? Щоб назад насильно українізувати Донбас і Крим, які дев’ять років живуть без України і їх це чудово влаштовує?

За українську мову? Навіщо це йому, який розмовляє російською (і очевидно, що мови не знає, бо інакше на телебаченні він би говорив нею)?

За наркомана Зеленського і його офшорні мільярди? За брехло Подоляка, який “подумки взяв Крим”, а в реальності взяв за щоку? За Резнікова, який краде все підряд?

На передовій не вистачає всього, зокрема стрілецької зброї (це навіть Арестович визнає), а водночас зброю з України знаходять у протестувальників у Франції, у моджахедів на Близькому Сході і навіть у мексиканських наркокартелів. Українським солдатам нічим воювати, але зате у правлячої верхівки України зростають банківські рахунки.
Може росіяни влаштовують геноцид місцевого населення? Ні, в Маріуполі та Мелітополі вже роздали своє громадянство і виплачують пенсії та допомогу.

Може українські солдати воюють за інтереси колективного Заходу? Того самого, який не дає грошей просто так, а дає кредити, називаючи це “допомогою”? Того самого, який затиснув не тільки літаки, а й уже рік жлобиться поставити обіцяні “Абрамси”? Того самого, який шле українців в атаки на мінні поля, тому що їм терміново треба побачити результат (навіть якщо цей результат недосяжний, а заплачено за спроби його домогтися тисячами життів українців)?
То заради чого “солдатики закінчуються”?
І чи хочете ви теж “закінчитися” заради незрозуміло чого?

Читати також:
Что происходит с наступлением на Бахмут: оценка эксперта

Більше новин у нашому телеграм каналі. Підписатися

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.